/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Carpaccio ???
Fra : kim jensen


Dato : 08-07-06 16:55

Hvordan spiser/tilbereder man Capaccio. Eller spiser man den bare helt rå
med revet parmasan på ?.

Det ser nu meget lækkert ud. men jeg er ikke helt sikker på om man kan eller
skal spise det sådan.

mvh Kim



 
 
Kim Schulz (08-07-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 08-07-06 17:10

On Sat, 8 Jul 2006 17:55:05 +0200
"kim jensen" <kimfjerndette.jensen@get2net.dk> wrote:

> Hvordan spiser/tilbereder man Capaccio. Eller spiser man den bare
> helt rå med revet parmasan på ?.
>
> Det ser nu meget lækkert ud. men jeg er ikke helt sikker på om man
> kan eller skal spise det sådan.

ja råt og typisk med parmasan ost i flager og evt, melon stykker eller
lignende.

Tomas Pedersen (08-07-2006)
Kommentar
Fra : Tomas Pedersen


Dato : 08-07-06 19:18

On Sat, 08 Jul 2006 18:10:16 +0200, Kim Schulz wrote:

> On Sat, 8 Jul 2006 17:55:05 +0200
> "kim jensen" <kimfjerndette.jensen@get2net.dk> wrote:
>
>> Hvordan spiser/tilbereder man Capaccio. Eller spiser man den bare
>> helt rå med revet parmasan på ?.
>>
>> Det ser nu meget lækkert ud. men jeg er ikke helt sikker på om man
>> kan eller skal spise det sådan.
>
> ja råt og typisk med parmasan ost i flager og evt, melon stykker eller
> lignende.

Irma sælger (eller solgte i hvert fald) det i nogle rasende dyre pakninger
med brugsvejledning.


Tomas

Pernille Højgaard (08-07-2006)
Kommentar
Fra : Pernille Højgaard


Dato : 08-07-06 19:36


"kim jensen" <kimfjerndette.jensen@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:44afd571$0$13985$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hvordan spiser/tilbereder man Capaccio. Eller spiser man den bare helt rå
> med revet parmasan på ?.
>
> Det ser nu meget lækkert ud. men jeg er ikke helt sikker på om man kan
> eller skal spise det sådan.
>
>
http://www.italy.dk/mad/carpaccio00.htm Forskellige måder at nyde Carpaccio


VH Pernille



kim jensen (09-07-2006)
Kommentar
Fra : kim jensen


Dato : 09-07-06 08:09


"Pernille Højgaard" <pl@praxis-it.nospam> skrev i en meddelelse
news:44affb08$0$13951$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> http://www.italy.dk/mad/carpaccio00.htm Forskellige måder at nyde
> Carpaccio på
>
Det ser nu rigtigt lækkert ud. Det må prøves. Tak for inspirationen

mvh Kim



Jens Bruun (10-07-2006)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 10-07-06 21:31

In news:44afd571$0$13985$edfadb0f@dread15.news.tele.dk,
kim jensen <kimfjerndette.jensen@get2net.dk> wrote:

> Hvordan spiser/tilbereder man Capaccio. Eller spiser man den bare
> helt rå med revet parmasan på ?.

Ja, den spises rå. Supplér med lidt god jomfruolivenolie, hjemmelavet pesto
og rucola.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Andersen, Aalborg (12-07-2006)
Kommentar
Fra : Andersen, Aalborg


Dato : 12-07-06 11:47

> Hvordan spiser/tilbereder man Capaccio. Eller spiser man den bare helt rå
> med revet parmasan på ?. Det ser nu meget lækkert ud. men jeg er ikke helt
> sikker på om man kan eller skal spise det sådan.

Jeg plejer at købe den i Fakta til 20 kr hvor der er en lille pakke Grana
Padano med,
som jeg lægger ud på en tallerken eller 2. Der drysser jeg Grana Padano ud
over,
sammen med halverede sorte Oliven.. Der hældes tilsidst en god Oliven Olie
ud over..... Sammen med rødvin er det tit det eneste jeg spiser til aften..
mums

Der kan med fordel indkøbes ekstra Grana Padano til 30 kr i samme
forretning, hvor
der er til mange portioner...

Hilsen Andersen, Aalborg



kim jensen (12-07-2006)
Kommentar
Fra : kim jensen


Dato : 12-07-06 16:24

Tak for inspirationen. Ja jeg tror jeg vil sætte mig et sted på Lidoen
søndag eftermiddag og nyde sådan et stykke, med friske oliven. og en god
olivenoile

Når man nu alligevel er på disse kanter. Kan i så anbefale en rigtig god
olivenoile uden den selvfølgelig koster spidsen af en jetjager

mvh Kim



Jesper Mehlsen (03-08-2006)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 03-08-06 11:31

kim jensen skrev:
> Tak for inspirationen. Ja jeg tror jeg vil sætte mig et sted på Lidoen
> søndag eftermiddag og nyde sådan et stykke, med friske oliven. og en god
> olivenoile
>
> Når man nu alligevel er på disse kanter. Kan i så anbefale en rigtig god
> olivenoile uden den selvfølgelig koster spidsen af en jetjager
>
> mvh Kim
>
>

Hej Kim

Jeg kan anbefale olierne fra "Olivier et CO" som ligger parallelt med
strøget nede mod Kgs Nytorv. Husker ikke lige navnet på gaden, men de
har en hjemmeside.

Olierne kan smages. De har vel omkring 25 stykker og i mange forskellige
prisklasser.

I Århus findes der en olie og eddikeforretning i Bruuns Galleri, hvor
man også kan smage (og købe) olier.

Hilsen Jesper

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste