|
| Hvilken dressing til asparges og parmaskin~ Fra : moso97ad |
Dato : 27-06-06 22:36 |
|
Har tænkt mig at lave en forret der skal portionsanrettes med 2-3 asparges,
to stykker parmaskinke ovenpå og til sidst revet parmesanost.
På tallerkenen skal der være lidt dressing/marinade, men har I et godt
forslag? Har selv overvejet noget med balsamico eddike, men har ikke fundet
en opskrift, som jeg synes om.
--
Mvh.
Morten
moso97ad-no-spam@yahoo.dk
(fjern -no-spam)
| |
Jonas Kongslund (27-06-2006)
| Kommentar Fra : Jonas Kongslund |
Dato : 27-06-06 22:56 |
|
On Tuesday 27 June 2006 23:36, moso97ad wrote:
> Har tænkt mig at lave en forret der skal portionsanrettes med 2-3
> asparges, to stykker parmaskinke ovenpå og til sidst revet parmesanost.
>
> På tallerkenen skal der være lidt dressing/marinade, men har I et godt
> forslag? Har selv overvejet noget med balsamico eddike, men har ikke
> fundet en opskrift, som jeg synes om.
Prøv med balsamico eddike og akacie honning.
--
Jonas Kongslund
| |
Anders Truelsen [824~ (28-06-2006)
| Kommentar Fra : Anders Truelsen [824~ |
Dato : 28-06-06 10:53 |
|
Jonas Kongslund wrote:
> On Tuesday 27 June 2006 23:36, moso97ad wrote:
>
>
>>Har tænkt mig at lave en forret der skal portionsanrettes med 2-3
>>asparges, to stykker parmaskinke ovenpå og til sidst revet parmesanost.
>>
>>På tallerkenen skal der være lidt dressing/marinade, men har I et godt
>>forslag? Har selv overvejet noget med balsamico eddike, men har ikke
>>fundet en opskrift, som jeg synes om.
>
>
> Prøv med balsamico eddike og akacie honning.
>
Jeg ville sige balsamico og god olie, hvorfor bruge to slags 'sødt'?
/Anders
| |
Jonas Kongslund (28-06-2006)
| Kommentar Fra : Jonas Kongslund |
Dato : 28-06-06 19:16 |
|
On Wednesday 28 June 2006 11:52, Anders Truelsen [8240] wrote:
> Jeg ville sige balsamico og god olie, hvorfor bruge to slags 'sødt'?
Simpelthen fordi det smager godt
--
Jonas Kongslund
| |
moso97ad (28-06-2006)
| Kommentar Fra : moso97ad |
Dato : 28-06-06 23:17 |
|
"Jonas Kongslund" <dont@mail.me.at.all> skrev i en meddelelse
news:44a1a93d$0$15786$14726298@news.sunsite.dk...
> On Tuesday 27 June 2006 23:36, moso97ad wrote:
>
> Prøv med balsamico eddike og akacie honning.
>
> --
> Jonas Kongslund
Lyder lækkert
Mvh.
Morten
| |
Frank Løkkegaard (28-06-2006)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 28-06-06 11:24 |
|
Jeg ville lave denne lille dressing:
Lidt olivenolie
Lidt sød sennep med hele sennpskorn
En slat god balsamico
Lidt finthakket frisk basilikum
Ryst det sammen og læg det i en pæn ring om skinke og asparges - det
smager rigtig lækkert og ser p....godt ud!
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
moso97ad (28-06-2006)
| Kommentar Fra : moso97ad |
Dato : 28-06-06 23:19 |
|
"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b0794d41c3b9aca00751b3d1f.794d449@net.dialog.dk...
> Jeg ville lave denne lille dressing:
>
> Lidt olivenolie
> Lidt sød sennep med hele sennpskorn
> En slat god balsamico
> Lidt finthakket frisk basilikum
>
> Ryst det sammen og læg det i en pæn ring om skinke og asparges - det
> smager rigtig lækkert og ser p....godt ud!
>
> --
> Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
> mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
> Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
Kan allerede forestille mig hvor godt det vil se ud
Mvh.
Morten
| |
Kevin Edelvang (28-06-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 28-06-06 21:35 |
|
moso97ad wrote:
> Har tænkt mig at lave en forret der skal portionsanrettes med 2-3 asparges,
> to stykker parmaskinke ovenpå og til sidst revet parmesanost.
>
> På tallerkenen skal der være lidt dressing/marinade, men har I et godt
> forslag? Har selv overvejet noget med balsamico eddike, men har ikke fundet
> en opskrift, som jeg synes om.
Jeg ville helt klart ikke vælge en dressing, højst stænke retten med
lidt god olivenolie. *Skal* der være andet, så dryp en fed, lagret
balsamico i store dråber på tallerkenen og lad være med at blande det
med alt muligt, som man ville gøre til en grøn salat.
Den vigtigste regel i det italiensk-inspirerede køkken: Less is more.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
moso97ad (28-06-2006)
| Kommentar Fra : moso97ad |
Dato : 28-06-06 23:19 |
|
"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:44a2e7e7$0$15781$14726298@news.sunsite.dk...
>
> Jeg ville helt klart ikke vælge en dressing, højst stænke retten med lidt
> god olivenolie. *Skal* der være andet, så dryp en fed, lagret balsamico i
> store dråber på tallerkenen og lad være med at blande det med alt muligt,
> som man ville gøre til en grøn salat.
>
> Den vigtigste regel i det italiensk-inspirerede køkken: Less is more.
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
Hel enig - det skal være enkelt.
Mvh.
Morten
| |
Jesper Mehlsen (21-07-2006)
| Kommentar Fra : Jesper Mehlsen |
Dato : 21-07-06 00:19 |
|
In article <44a300a8$0$90531$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>,
"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> wrote:
> "Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
> news:44a2e7e7$0$15781$14726298@news.sunsite.dk...
> >
> > Jeg ville helt klart ikke vælge en dressing, højst stænke retten med lidt
> > god olivenolie. *Skal* der være andet, så dryp en fed, lagret balsamico i
> > store dråber på tallerkenen og lad være med at blande det med alt muligt,
> > som man ville gøre til en grøn salat.
> >
> > Den vigtigste regel i det italiensk-inspirerede køkken: Less is more.
> >
> > Mvh
> > Kevin Edelvang
>
> Hel enig - det skal være enkelt.
>
> Mvh.
> Morten
Jeg vil også sige : lad være med at komme dressing på. Keep it simple.
Det er meget lækrere uden
Hilsen fra Jesper
| |
|
|