/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sagage rolls
Fra :
Ukendt
Dato :
29-05-06 17:45
Hej NG
Kender nogen en opskrift på de engelske susage rolls?
Mange hilsner
Charlotte Korsør
nana sørensen (
29-05-2006
)
Kommentar
Fra :
nana sørensen
Dato :
29-05-06 20:25
"Charlotte" <taarnborgvej snabel a gmailcom> wrote in message
news:447b252a$0$27550$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG
> Kender nogen en opskrift på de engelske susage rolls?
>
> Mange hilsner
> Charlotte Korsør
>
Staves det ikke sausage? Prøv evt google.
ufo (
29-05-2006
)
Kommentar
Fra :
ufo
Dato :
29-05-06 20:54
Vi har dem osse på dansk. Så hedder de bare pølsehorn.
Det nemmeste er at lave dem med færdigkøbt butterdej. SVJH er der på
pakkerne en anvisning på hvordan man fremstiller butterdejshorn. Den
følger du bare, og ruller så et par cocktailpølser eller en halv
wienerpølse ind i hornet. Du kan evt smøre med sennep. Tjek pakken
for bagetider. Hornene skal pensles med sammenpisket æg inden bagning.
Du kan osse lave dem selv:
Pølsehorn (hjemmelavet dej)
16 stk.
100 g smør
1½ dl mælk
1 æg
50 g gær
400 g hvedemel
½ tsk groft salt
1 tsk sukker
8 wienerpølser skåret i halve =16 stykker
evt sennep
Pensling
sammenpisket æg
Bagetid: Ca. 12-15 min. ved 225°.
Smørret smeltes, mælk, æg og gær piskes ud heri. Mel, salt og
sukker tilsættes og det hele æltes godt igennem. Derefter deles dejen
i 2 dele, og hver del rulles ud i en cirkel, som deles i 8 trekanter.
Læg halv pølse på og rul til horn fra den brede ende. Hornene
hæver ca. 10 min., pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.
Man kan vælge at smøre lidt sennep på det udrullede horn inden
pølsen rulles ind.
hilsen esther
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.