Hej Tummes
Jeg køber grønne chilier hos min lokale Etniske grønthandler eller beder ham
tage en hel kasse med hjem fra der hvor han handler.
Først nipper jeg alle chilierne og skyller dem og prikker derefter hver
enkelt med en gaffel nogle gange.
Så laver jeg en lage alt efter hvor mange chilier jeg skal lave.
Vand ,salt, hele peberkorn ,frisk rosmarin,laurbærblade,vineddike ,honning
som sødemiddel og hele hvidløg er mine foretrukne krydderier (prøv dig frem
til din egen smag og opskrift )
½-3/4 liter lage til et 2 liters glas som selvfølgelig er skoldet og
rengjort og skyllet med atamon.
Jeg koger lige alle chilierne med i lagen 3-5 minutter og kommer derefter
chilierne på glas og hælder den varme lage over.
Luk glassene når det er blevet næsten kolde og stil dem væk i 3 uger´s tid
og smag så på dem--her kan du så efter søde eller komme mere vineddike på .
God fornøjelse og velbekommen
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk