/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Råvildtryg - tilberedning?
Fra : Henrik


Dato : 12-05-06 16:06

Jeg har en råvildtryg på 1,2 kg (m. ben) liggende, som jeg kunne tænke mig
at servere i morgen (lørdag d. 12. maj) ... men jeg mangler lidt tips til
tilberedning og tilbehør.

Hvor længe skal en sådan fætter have i ovnen (evt. hvad skal temperaturen
være, hvis man bruger stegetermometer - må man servere det rosa stegt?) ?

Saucen havde jeg tænkt at lave på basis af kogevand fra rodfrugter,
tranebærsaft og godt med kraftig rødvin. Eller er der andre forslag?

Henrik



 
 
Gamle (12-05-2006)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 12-05-06 21:18


"Henrik" <hallo_derude@hotmail.comXX> skrev i en meddelelse
news:4464a44e$0$38684$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg har en råvildtryg på 1,2 kg (m. ben) liggende, som jeg kunne tænke mig
> at servere i morgen (lørdag d. 12. maj) ... men jeg mangler lidt tips til
> tilberedning og tilbehør.
>
> Hvor længe skal en sådan fætter have i ovnen (evt. hvad skal temperaturen
> være, hvis man bruger stegetermometer - må man servere det rosa stegt?) ?

Ja, det ville være synd andet.
Men prøv at kigge her http://kalu.dk/opskrifter/default.aspx?cat=22
Det kan give lidt inspiration.

Mvh.
Torben



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste