/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift med kalvetværreb
Fra : Peter Westh


Dato : 05-05-06 19:45

Jeg har købt en kvart kalv. Indtil videre har jeg kun smagt på frikadeller
lavet af noget af det hakkede, samt på en T-bone steak - sidstnævnte fik mig
næsten til at bryde ud i sang og påkalde de hedenske guder! (Er T-bone
steaks i øvrigt ikke stadig ulovlige?)

Her i næste uge er turen så kommet til et stykke tværreb. Jeg ved det er kød
der egner sig til suppe og/eller langsom braisering, eller som kan koges og
grilles som shortribs a la http://www.meatboard.dk/view.asp?ID=236

Sidstnævnte metode ville jeg nok vælge hvis det var en herremiddag, men det
er det ikke. Jeg kunne måske også finde på at bruge den anden opskrift jeg
kan finde via Google, Kalvetværreb i hvidkål, hvis vi var i februar og ikke
i maj måned

Så jeg leder efter en god opskrift med kalvetværreb som man kan holde ud at
spise i varmt forårsvejr. Det vil heller ikke gøre noget hvad den kan
tilberedes dagen i forvejen, men det er ikke noget krav.

p.f.tak

Peter





 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste