/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
svineklump?
Fra : Thomas L. Christense~


Dato : 21-04-06 14:35

Vi har købt en halv gris, og har nu en pose med 'klump' i fryseren.
Hva dælen gør man med sådan en?

Thomas

 
 
Trine Kornum Christi~ (21-04-2006)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 21-04-06 19:24

Thomas L. Christensen <tlc@fabel.dk> writes:

> Vi har købt en halv gris, og har nu en pose med 'klump' i fryseren.
> Hva dælen gør man med sådan en?

Du kan skære den ud til tern og bruge i gryderetter eller du kan stege
den hel eller skære den ud i mindre stege.

/Trine

--
Hyggelig butik med spændende ting, kurve, julesager og meget mere
Kom og besøg os, tag madpakken med og gå en tur i skoven

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Thomas L. Christense~ (22-04-2006)
Kommentar
Fra : Thomas L. Christense~


Dato : 22-04-06 08:41

On 21 Apr 2006 20:24:08 +0200, Trine Kornum Christiansen
<news@trinekc.dk> wrote:

>Thomas L. Christensen <tlc@fabel.dk> writes:
>
>> Vi har købt en halv gris, og har nu en pose med 'klump' i fryseren.
>> Hva dælen gør man med sådan en?
>
>Du kan skære den ud til tern og bruge i gryderetter eller du kan stege
>den hel eller skære den ud i mindre stege.
>

Okay, altså frit valg på alle hylder. Det er altså virkelig spændende
med sådan en halv gris - man lærer hele tiden noget nyt... Der var
jo også en skank... fy-føj for den lede... så er det man ønsker man
havde en hund...

Nå, tak for svaret.

Thomas

Peter Westh (22-04-2006)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 22-04-06 09:29

"Thomas L. Christensen" <tlc@fabel.dk> skrev i en meddelelse
news:17nj42h8sbmvanprgjn4jorio7dv04aa3n@4ax.com...
>Der var
> jo også en skank... fy-føj for den lede... så er det man ønsker man
> havde en hund...

Det kan du da ikke mene! Man behøveer jo ikke tilberede den som tyskerne
gør. Brd Haarder har en opskrift på svineskank helstegt i ovnen med hvidvin
og diverse urter. De skriver, at den får sprød svær hele vejen rundt...

Har ikke lige tid til at taste, men skriv hvis jeg skal poste den.

/P



Trine Kornum Christi~ (22-04-2006)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 22-04-06 09:37

Thomas L. Christensen <tlc@fabel.dk> writes:

> Okay, altså frit valg på alle hylder. Det er altså virkelig spændende
> med sådan en halv gris - man lærer hele tiden noget nyt... Der var
> jo også en skank... fy-føj for den lede... så er det man ønsker man
> havde en hund...

Hunden har jeg, men hun får altså ikke skanken.

http://www.svinegodt.dk/smcms/Svinegodt/Opskrifter/opskriftsdatabasen/OE/OElstegt_svineskank/Index.htm?ID=1603

Jeg har ikke prøvet lige denne her, men skank er altså ikke kun
eisbein. Sådan en langtidsstegt skank, hvor man skærer fedtet fra er
altså rigtig godt.

/Trine

--
Hyggelig butik med spændende ting, kurve, julesager og meget mere
Kom og besøg os, tag madpakken med og gå en tur i skoven

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste