Fam. Ramlov wrote:
> Hej
> Er der nogle herinde der har en nem og god opskrift på karrysuppe.
> Skal bruges som skrub af mad til en barnedåb.
>
> Søren
jeg kan faktisk godt anbefale Karolines karrysuppe ;)
jeg plejer at lave den således:
karrysuppen (1 liter) hældes i en rimelig stor gryde og sættes til
opvarmning....
imens skæres 500 g kyllingebryst (eller inderfilet) i mundrette stykker,
gerne lidt mindre, og kommes direkte i suppen og koger lidt med....
herefter skæres 2-3 peberfrugter, gul og rød, i mundrette stykker, og koger
med de sidste 5-7 minutter...
til sidst tilsættes minutpasta efter lyst og det koger således med de sidste
3-4 minutter, til al dente....
salt, peber og karry kan tilsætte efter smag når som helst...
jo mere pasta, jo mindre suppeagtig bliver det, men det smager
forrygende.... det tager ca 20-30 minutter at lave incl arbejdstid, og man
bør ikke gå fra det, men stå og røre i det.... en portion med rimelig meget
pasta mætter 4 voksne mennesker ;) brød kan serveres til....
--
Knus, Sabina
Se vores skønne persere på
http://www.dkshadowfax.dk