/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til dyrekølle
Fra : Lars Knudsen


Dato : 08-04-06 14:32

Hej,

Vi skal ha' dyrekølle senere i dag... *mums* Fik lige et flip med at
smide den på grill'en efter den her opskrift:

-
Ingredienser:   

1 Dyrekølle
Mariaden består af :
1 del olie
2 del soya
frisk ingefær
knust hvidløg - gerne med skal ( og gerne mange )
½ del balsamico
lime eller citronsaft ( fra 1 hel lime/citron )
salt og peber
laurbær-blade

Fremgangsmåde:   

Læg kødet i en skål. Kom marinaden over og lad det trække i min. 2-3
timer ( gerne længere tid )
Brun købet over direkte varme og flyt det herefter til indirekte varme
i ca. 1 time ( alt efter hvor rødt kødet skal være )
Gem noget af marinaden til at pensle købet med en gang i mellem
-
(fra http://www.weberforum.dk/default.asp?id=7&ACT=5&content=69&mnu=7)


Det lyder jo ret godt... Men - siger fruen så - hvad pokker gør
man så med tilbehøret... Kartofler er købt, og "normalt" laver man jo
en flødesauce af dryppet fra dyret(!) - men går det mon når den har
været marineret??

Et lille fif ville være kærkomment....


** Lars


 
 
rie (08-04-2006)
Kommentar
Fra : rie


Dato : 08-04-06 15:31

Lars Knudsen <larsdelete@deletelandligt.dk> wrote in
news:6mef32hpf0l8de32lb257emjbso1qnul51@4ax.com:

> Hej,
>
> Vi skal ha' dyrekølle senere i dag... *mums* Fik lige et flip med at
> smide den på grill'en efter den her opskrift:
>
> ...................
>
> Det lyder jo ret godt... Men - siger fruen så - hvad pokker gør
> man så med tilbehøret... Kartofler er købt, og "normalt" laver man jo
> en flødesauce af dryppet fra dyret(!) - men går det mon når den har
> været marineret??
>
> Et lille fif ville være kærkomment....
>
>
> ** Lars
>
>

Det kan I sagtens - det bliver den bare bedre af. Sæt en drypbakke under
stegen når den steger ved indirekte varme og lav sovsen som sædvanlig.
Husk at si skyen gennem en fin si så evt. kulstykker og aske ikke kommer
med. God fornøjelse, jeg er kun lidt misundelig

Lars Knudsen (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Lars Knudsen


Dato : 09-04-06 08:37

On 08 Apr 2006 14:30:37 GMT, rie <xxx@mail.dk> wrote:

>Det kan I sagtens - det bliver den bare bedre af. Sæt en drypbakke under
>stegen når den steger ved indirekte varme og lav sovsen som sædvanlig.
>Husk at si skyen gennem en fin si så evt. kulstykker og aske ikke kommer
>med. God fornøjelse, jeg er kun lidt misundelig

Nøøøøj - og det gjorde vi så.. Øj den blev rigtig god! Og sovsen slet
heller ikke dårlig

Det bedste er næsten at der selvfølgelig blev en god sjat kød til
overs som nu er væltet over i resten af sovsen og i fryseren... Lige
til at tage ud og spise en dag der er lyst til lidt nemt og godt!


** Lars


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste