/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Medisterpølse på Weber?
Fra :
Peter Jensen
Dato :
02-04-06 13:51
Hej,
Hvordan laver jeg medisterpølse på min 47cm Weber? Direkte eller inddirekte
og hvor længe? Skal den vendes?
Thomas (
03-04-2006
)
Kommentar
Fra :
Thomas
Dato :
03-04-06 18:18
"Peter Jensen" <peter1969@removemeofir.dk> wrote in message
news:442fc8c4$0$908$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Hvordan laver jeg medisterpølse på min 47cm Weber? Direkte eller
> inddirekte og hvor længe? Skal den vendes?
Hej
Kan ihvertilfælde sige hvordan jeg gør:
Smør dyret med lidt BBQ og smid den først på direkte for at brune og
herefter på indirekte (tja.... måske 30 minutter har ikke en specifik tid,
piller den af når den ser klar ud)
Velbekomme
Mvh
Thomas
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.