> Du smører risten ind i brun sæbe og ligger den ind i en
> stor plastpose. Smider en (god) sjat 3db. slamiak efter
> og lukker posen lufttæt. Lader det virke et døgn.
> Herefter skulle risten være lige til at vaske ren uden
> brug af knofedt.
Det skulle ikke engang være nødvendigt at smøre den ind i brun sæbe. Husker
fra kollegie-tiden, at _meget_ snavnsede bradepander, blev lagt i en sort
affaldssæk, sammen med en sjat salmiak. Det hjalp, men husk endelig at holde
dig for næse/mund/øjne. Det er noget der rykker
> Et andet råd var når man er færdig med at grille, så
> smider man risten ud i græsset, og næste dag er den
> lige til at vaske ren igen.
Dette har jeg også prøvet, men har droppet det igen, da det laver svidmærker
i græsset. Jeg syntes heller ikke, at det var synderligt lækkert med
fedtrester på græsplænen (børn), eller at kattene gik igang med at rengøre
risten.
Mvh
Jasper