/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kernetemperatur for nakkefilet
Fra :
Jens Bruun
Dato :
25-03-06 17:18
Jeg er ved at langtidsstege en nakkefilet. Hvad er den optimale
kernetemperatur?
--
-Jens B.
I øvrigt mener jeg, Henrik Vestergaard Blunck er det levende bevis
på, at man ikke behøver have succes i erhvervslivet, bare fordi man
har sit udseende, sin personlighed og sin vennekreds imod sig.
Gamle (
25-03-2006
)
Kommentar
Fra :
Gamle
Dato :
25-03-06 18:36
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:7eCdnQEhAMKB8LjZRVnyvA@giganews.com...
> Jeg er ved at langtidsstege en nakkefilet. Hvad er den optimale
> kernetemperatur?
Jeg ville gi' den 75 grader og derefter tildækket 20 - 30 min.
Mvh.
Torben
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.