/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
De der peberfrugt-snacks...
Fra :
Mikey78
Dato :
13-03-06 20:05
Hej med jer.
Vi har lige været på Jensens Bøfhus og der var jeg en tur i salatbaren.
Der havde de nogle syltede røde peberfrugter, og de smagte virklig godt.
Er der nogen der ved hvordan man laver sådan nogle selv?
Med venlig hilsen
Mikey
Kent Oldhøj (
13-03-2006
)
Kommentar
Fra :
Kent Oldhøj
Dato :
13-03-06 23:01
Den 13 Mar 2006 19:04:49 GMT, skrev Mikey78 :
> Er der nogen der ved hvordan man laver sådan nogle selv?
Jeg kender ikke præcis dem fra Jensens Bøfhus, men fremgangsmåden er
simpel:
Varm en støbejernspande op til den er rygende varm. Hæld lidt olie på og
steg peberfrugterne på alle sider til de er brankede. Lad dem afkøle i
en tætsluttende boks eller lignende i en times tid.
Nu kan skindet nemt pilles af og det mørnede frugtkød overhældes med en
olie/eddike/sukker lage(lige dele af hver) smagt til med hvad du nu
lyster.
Trækker mindst 1 uge. Smager bedst med røde peberfrugter synes jeg, men
alle slags kan anvendes.
--
Kent Oldhøj
Mikey78 (
14-03-2006
)
Kommentar
Fra :
Mikey78
Dato :
14-03-06 09:56
> Varm en støbejernspande op til den er rygende varm. Hæld lidt olie på og
> steg peberfrugterne på alle sider til de er brankede. Lad dem afkøle i
> en tætsluttende boks eller lignende i en times tid.
>
> Nu kan skindet nemt pilles af og det mørnede frugtkød overhældes med en
> olie/eddike/sukker lage(lige dele af hver) smagt til med hvad du nu
> lyster.
>
> Trækker mindst 1 uge. Smager bedst med røde peberfrugter synes jeg, men
> alle slags kan anvendes.
>
Alle tiders.
Det vil jeg prøve.
Hilsen Mikey
alaugesen@gmail.com (
14-03-2006
)
Kommentar
Fra :
alaugesen@gmail.com
Dato :
14-03-06 16:25
Mmm, nu løber mine tænder i vand. Vil lige tilføje at en
grill/ovngrill også er god til det formål. Desuden kan man fint spise
dem med det samme - jeg ville ikke kunne vente. Helt enig i at røde
pebre er de bedste, gerne snackpebre.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.