On Sat, 11 Feb 2006 18:46:22 +0100, "Battlefield´s"
<battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> wrote:
>Jeg ved godt at det sikkert er en helt forkert gruppe, men jeg prøver
>alligevel.
dk.kultur.mad+drikke var nok et mere oplagt valg.
>Vi har netop erhvervet en mikroovn (for første gang) og vi er i tvivl om vi
>kan bruge den til frossen morgenbrød.
>Hvis vi kan, skal vi så tø rundstykkerne op først?
>Hvor lang tid skal de mon have?
Nogle microovne er kombineret med varmluft - så kan man vist godt.
Jeg plejer nu at tø frosset morgenbrød op i min microovn, 40-45 sekunder
for 3-4 stykker, og så smide dem i den alminelige ovn i 3-4 minutter -
så er de både gennemvarme, optøede og sprøde.
--
Mads Lie Jensen - mads@gartneriet.dk - ICQ #25478403
-snart med hund:
http://vedskovens.dk/d/hv/2005_olivia/051030/051030_d2.htm
Gartneriet - snart i ny indpakning:
http://ny.gartneriet.dk