|
| Er panden færdig? Fra : Lauridsen |
Dato : 24-02-06 15:49 |
|
Hej
Jeg har en pande fra Scanpan som jeg har været rigtig glad for. Den er
efterhånden 4 år gammel og maden er begyndt at hænge fast når jeg steger.
Er der et godt trick til at få panden til at holde længere eller er den
færdig?
Mvh.
Lars
| |
Kim Schulz (24-02-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 24-02-06 16:04 |
|
On Fri, 24 Feb 2006 15:48:48 +0100
"Lauridsen" <dsl30271@vip.cybercity.dk> wrote:
> Hej
> Jeg har en pande fra Scanpan som jeg har været rigtig glad for. Den
> er efterhånden 4 år gammel og maden er begyndt at hænge fast når jeg
> steger. Er der et godt trick til at få panden til at holde længere
> eller er den færdig?
hæld en dl opvaskemaskine vask på panden sammen med et par cm vand og
lad det så stå og koge op ved høj varme (pas på det kan godt skumme
meget). Gentag et par gange og langt det meste skidt vil forsvinde
(eller det gør det i hvert fald typisk).
| |
Ralph (24-02-2006)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 24-02-06 18:21 |
|
"Lauridsen" <dsl30271@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:43ff1c6c$0$15794$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej
> Jeg har en pande fra Scanpan som jeg har været rigtig glad for. Den er
> efterhånden 4 år gammel og maden er begyndt at hænge fast når jeg steger.
> Er der et godt trick til at få panden til at holde længere eller er den
> færdig?
Fordel 2-3 dl salt på panden og varm den GODT op 5-10 minutter fuld styrke,
sluk, lad panden stå på blusset, i hele forløbet rystes saltet igennem nogle
gange, kan gentages hvis saltet ser meget beskidt ud efter 1. omgang.
--
venligst
Ralph
| |
Kim Schulz (24-02-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 24-02-06 19:48 |
|
On Fri, 24 Feb 2006 18:20:47 +0100
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote:
> "Lauridsen" <dsl30271@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:43ff1c6c$0$15794$14726298@news.sunsite.dk...
> > Hej
> > Jeg har en pande fra Scanpan som jeg har været rigtig glad for. Den
> > er efterhånden 4 år gammel og maden er begyndt at hænge fast når
> > jeg steger. Er der et godt trick til at få panden til at holde
> > længere eller er den færdig?
>
> Fordel 2-3 dl salt på panden og varm den GODT op 5-10 minutter fuld
> styrke, sluk, lad panden stå på blusset, i hele forløbet rystes
> saltet igennem nogle gange, kan gentages hvis saltet ser meget
> beskidt ud efter 1. omgang.
typisk måde at gøre det med støbejernspander hvor metallet er grovt. På
titanium pander virker dette desværre ikke så godt (og anbefales heller
ikke af scanpan som en god rensningsmetode).
| |
Max (24-02-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 24-02-06 20:22 |
|
Hej Lars
> steger. Er der et godt trick til at få panden til at holde længere
> eller er den færdig?
Gad vide om den er ved at være slidt op, det kunne jo tænkes,
ser den anderledes ud idag end da du købte den ?
Nå, men er den slidt, ja så kan du jo glæde dig over at en
ny ikke koster alverden i Bilka.
Mvh Max
| |
|
|