Naar jeg siger alle, er det selvfølgelig overdrivelse for at fremme
forstaaelsen.
Paa de steder jeg spiser (læs: spiste) i Rom var Scampi altid rejer i still
med
Black Tiger og Langustine var jomfruhummer - saadan er der saa meget.
til Brian:
Koldtvandsrejer har langsom vækst og er mellem 5-6 aar gamle ved fangst.
De bliver mellem 10 og 12 cm lange. Koldtvandsrejer er vilde. De lever paa
dybt vand. De er faste i konsistensen, spises ofte kolde. Der fanges ca. 3
mio tons.
Varmtvandsrejer har en hurtig vækst, de er mellem 1-2 ved fangst og bliver
mellem 18-20 cm. De lever tæt ved overfladen og er for det meste "farmede"
De varierer i konsistens. Der fanges ca. 4 mio tons om aaret.
Saa ved jeg ikke mere
"Brian S" <brian_skryder@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:1136149072.413357.30330@g43g2000cwa.googlegroups.com...
"Måske har du ret og samtlige restauranter i Rom tager fejl.
Scampi er efter min bedste overbevising en varmvandsreje, herunder
Black Tiger .... "
Nyt for samtlige restauranter i Rom:
http://en.wikipedia.org/wiki/Scampi
"Forskellen paa varmvands og koldvands rejer er baade størrelsen og
smagen."
Arh, det er for beskedent. Øs af din viden...Jeg vil gerne være
klogere.
Brian
Brian