|
| Fondue nytårsaften Fra : Ukendt |
Dato : 29-12-05 13:09 |
|
Hej
Så er det snart nytårsaften, hos os får vi altid fondue. Det er oliefondue,
og det skal der ikke laves om på
Men kød, tilbehør og dressinger bliver med tiden lidt rutineprægede, hvorfor
jeg gerne vil høre, om i har nogle gode velafprøvede ideer, som kunne tjene
til fornyelse hos os.
Vores fondue ser sådan ud:
Kød:
Tern af andebryst, oksefilet, svinemørbrad og kyllingebryst.
Bacon
Cocktailpølser
Champion
Dips:
Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
Parmesandressing
Persille/hvidløgsdressing
Rød dressing (ketchup/chilli)
Humus
Peberrodsdressing
Tilbehør:
Bagte kartofler
Kartoffelchips
Majschips
Kryddersmør
Flutes
Bagte grøntsager, tomat, løg, gulerød, selleri, champion
Salat:
Salatblade
Tomat
Fetaost
Agurk
Brødcrutoner
Løg
Peberfrugt
Champion
Marinerede hvidløg
Solsikkekerner
Olie/eddikedressing
Jeg glæder mig til at høre jeres forslag.
mvh
Mogens
| |
Nuser (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Nuser |
Dato : 29-12-05 13:24 |
|
"Mogens Haugaard" <mogenshaugaardsnabelahotmailpunktumcom> skrev i en
meddelelse news:43b3d1d2$0$47031$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Så er det snart nytårsaften, hos os får vi altid fondue. Det er
> oliefondue, og det skal der ikke laves om på
>
> Men kød, tilbehør og dressinger bliver med tiden lidt rutineprægede,
> hvorfor jeg gerne vil høre, om i har nogle gode velafprøvede ideer, som
> kunne tjene til fornyelse hos os.
I selv fonduen bruger vi også:
Mini majs
Peberfrugt i tern
blomkål
Små frikadeller
Røget hamburgryg i tern
Omkring minimajs og champignon smager det kanont med bacon
Hilsen Nuser
>
> Vores fondue ser sådan ud:
>
> Kød:
> Tern af andebryst, oksefilet, svinemørbrad og kyllingebryst.
> Bacon
> Cocktailpølser
> Champion
>
> Dips:
> Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
> Parmesandressing
> Persille/hvidløgsdressing
> Rød dressing (ketchup/chilli)
> Humus
> Peberrodsdressing
>
> Tilbehør:
> Bagte kartofler
> Kartoffelchips
> Majschips
> Kryddersmør
> Flutes
> Bagte grøntsager, tomat, løg, gulerød, selleri, champion
>
> Salat:
> Salatblade
> Tomat
> Fetaost
> Agurk
> Brødcrutoner
> Løg
> Peberfrugt
> Champion
> Marinerede hvidløg
> Solsikkekerner
>
> Olie/eddikedressing
>
> Jeg glæder mig til at høre jeres forslag.
>
> mvh
> Mogens
>
>
>
| |
Max (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 29-12-05 13:31 |
|
Hej
Kalvelever omviklet med bacon
Kødboller lavet af frikadellefars med lidt ost i rullet i rasp
Oksemørbrad
Rødspættefilere skåret i strimler
Rejer dyppet i beignetdej
Hele champion til at putte i fonduen
Man kan sommetider få små frosne kartoffelkugler, de
egner sig fint til at stege i fonduen.
Mvh Max
| |
Brian S (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Brian S |
Dato : 29-12-05 13:28 |
|
Det er sgu et imponerende setup, men alligvel synes jeg, I skulle
supplere med min ynglingsdip:
Karry.
Afbrænd lidt karry i olie på en pande.
Rør op med mayonnaise/cremefraiche, salt, peber og citron. Tilsæt
masser af stærk mangochutney (blendes, hvis I tager frugtkødet med)
og evt. lidt hvidløg og koriander.
Velbekomme fra Brian
| |
Thomas Peter Bitsch (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 29-12-05 13:57 |
|
Mogens Haugaard <mogenshaugaardsnabelahotmailpunktumcom> skrev:
>Hej
>Så er det snart nytårsaften, hos os
>får vi altid fondue. Det er oliefondue,
>og det skal der ikke laves om på
>
>Men kød, tilbehør og dressinger bliver
>med tiden lidt rutineprægede, hvorfor
>jeg gerne vil høre, om i har nogle
>gode velafprøvede ideer, som kunne tjene
>til fornyelse hos os.
>
>Vores fondue ser sådan ud:
>
>Kød:
>Tern af andebryst, oksefilet,
>svinemørbrad og kyllingebryst.
>Bacon
>Cocktailpølser
>Champion
>
>Dips:
>Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
>Parmesandressing
>Persille/hvidløgsdressing
>Rød dressing (ketchup/chilli)
>Humus
>Peberrodsdressing
>
>Tilbehør:
>Bagte kartofler
>Kartoffelchips
>Majschips
>Kryddersmør
>Flutes
>Bagte grøntsager, tomat, løg, gulerød,
>selleri, champion
>
>Salat:
>Salatblade
>Tomat
>Fetaost
>Agurk
>Brødcrutoner
>Løg
>Peberfrugt
>Champion
>Marinerede hvidløg
>Solsikkekerner
>
>Olie/eddikedressing
>
>Jeg glæder mig til at høre jeres forslag.
>
>mvh
>Mogens
Helt ærligt, jeg kan ikke se det kan gøres meget bedre, og er
det kun 1 gang om året bliver det nok ikke for trivielt.
Godt nytår og velbekomme
Vits Breaks
| |
Mette Svangren Gutte~ (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Mette Svangren Gutte~ |
Dato : 29-12-05 14:10 |
|
"Mogens Haugaard" <mogenshaugaardsnabelahotmailpunktumcom> skrev i en
meddelelse news:43b3d1d2$0$47031$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Så er det snart nytårsaften, hos os får vi altid fondue. Det er
> oliefondue, og det skal der ikke laves om på
>
> Men kød, tilbehør og dressinger bliver med tiden lidt rutineprægede,
> hvorfor jeg gerne vil høre, om i har nogle gode velafprøvede ideer, som
> kunne tjene til fornyelse hos os.
>
I har da et flot udvalg, men personligt ville jeg nok savne noget fisk
og/eller skaldyr. Fx tigerrejer eller kammuslinger...
MVH Mette
| |
Padre (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Padre |
Dato : 29-12-05 14:47 |
|
> I har da et flot udvalg, men personligt ville jeg nok savne noget fisk
> og/eller skaldyr. Fx tigerrejer eller kammuslinger...
Dertil ville jeg foreslå en dej til at dyppe i
--
Padre
| |
Inger (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Inger |
Dato : 29-12-05 22:48 |
|
Mogens Haugaard wrote:
> Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
guacamole
Derudover så kunne jeg forestille mig at aubergine og squash tern ville
smage godt...
Inger
| |
|
|