/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fondue nytårsaften
Fra : Ukendt


Dato : 29-12-05 13:09

Hej
Så er det snart nytårsaften, hos os får vi altid fondue. Det er oliefondue,
og det skal der ikke laves om på

Men kød, tilbehør og dressinger bliver med tiden lidt rutineprægede, hvorfor
jeg gerne vil høre, om i har nogle gode velafprøvede ideer, som kunne tjene
til fornyelse hos os.

Vores fondue ser sådan ud:

Kød:
Tern af andebryst, oksefilet, svinemørbrad og kyllingebryst.
Bacon
Cocktailpølser
Champion

Dips:
Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
Parmesandressing
Persille/hvidløgsdressing
Rød dressing (ketchup/chilli)
Humus
Peberrodsdressing

Tilbehør:
Bagte kartofler
Kartoffelchips
Majschips
Kryddersmør
Flutes
Bagte grøntsager, tomat, løg, gulerød, selleri, champion

Salat:
Salatblade
Tomat
Fetaost
Agurk
Brødcrutoner
Løg
Peberfrugt
Champion
Marinerede hvidløg
Solsikkekerner

Olie/eddikedressing

Jeg glæder mig til at høre jeres forslag.

mvh
Mogens




 
 
Nuser (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Nuser


Dato : 29-12-05 13:24


"Mogens Haugaard" <mogenshaugaardsnabelahotmailpunktumcom> skrev i en
meddelelse news:43b3d1d2$0$47031$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Så er det snart nytårsaften, hos os får vi altid fondue. Det er
> oliefondue, og det skal der ikke laves om på
>
> Men kød, tilbehør og dressinger bliver med tiden lidt rutineprægede,
> hvorfor jeg gerne vil høre, om i har nogle gode velafprøvede ideer, som
> kunne tjene til fornyelse hos os.

I selv fonduen bruger vi også:
Mini majs
Peberfrugt i tern
blomkål
Små frikadeller
Røget hamburgryg i tern

Omkring minimajs og champignon smager det kanont med bacon

Hilsen Nuser
>
> Vores fondue ser sådan ud:
>
> Kød:
> Tern af andebryst, oksefilet, svinemørbrad og kyllingebryst.
> Bacon
> Cocktailpølser
> Champion
>
> Dips:
> Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
> Parmesandressing
> Persille/hvidløgsdressing
> Rød dressing (ketchup/chilli)
> Humus
> Peberrodsdressing
>
> Tilbehør:
> Bagte kartofler
> Kartoffelchips
> Majschips
> Kryddersmør
> Flutes
> Bagte grøntsager, tomat, løg, gulerød, selleri, champion
>
> Salat:
> Salatblade
> Tomat
> Fetaost
> Agurk
> Brødcrutoner
> Løg
> Peberfrugt
> Champion
> Marinerede hvidløg
> Solsikkekerner
>
> Olie/eddikedressing
>
> Jeg glæder mig til at høre jeres forslag.
>
> mvh
> Mogens
>
>
>



Max (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 29-12-05 13:31

Hej

Kalvelever omviklet med bacon
Kødboller lavet af frikadellefars med lidt ost i rullet i rasp
Oksemørbrad
Rødspættefilere skåret i strimler
Rejer dyppet i beignetdej

Hele champion til at putte i fonduen

Man kan sommetider få små frosne kartoffelkugler, de
egner sig fint til at stege i fonduen.

Mvh Max



Brian S (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Brian S


Dato : 29-12-05 13:28

Det er sgu et imponerende setup, men alligvel synes jeg, I skulle
supplere med min ynglingsdip:

Karry.

Afbrænd lidt karry i olie på en pande.
Rør op med mayonnaise/cremefraiche, salt, peber og citron. Tilsæt
masser af stærk mangochutney (blendes, hvis I tager frugtkødet med)
og evt. lidt hvidløg og koriander.

Velbekomme fra Brian


Thomas Peter Bitsch (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 29-12-05 13:57

Mogens Haugaard <mogenshaugaardsnabelahotmailpunktumcom> skrev:
>Hej
>Så er det snart nytårsaften, hos os
>får vi altid fondue. Det er oliefondue,
>og det skal der ikke laves om på
>
>Men kød, tilbehør og dressinger bliver
>med tiden lidt rutineprægede, hvorfor
>jeg gerne vil høre, om i har nogle
>gode velafprøvede ideer, som kunne tjene
>til fornyelse hos os.
>
>Vores fondue ser sådan ud:
>
>Kød:
>Tern af andebryst, oksefilet,
>svinemørbrad og kyllingebryst.
>Bacon
>Cocktailpølser
>Champion
>
>Dips:
>Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)
>Parmesandressing
>Persille/hvidløgsdressing
>Rød dressing (ketchup/chilli)
>Humus
>Peberrodsdressing
>
>Tilbehør:
>Bagte kartofler
>Kartoffelchips
>Majschips
>Kryddersmør
>Flutes
>Bagte grøntsager, tomat, løg, gulerød,
>selleri, champion
>
>Salat:
>Salatblade
>Tomat
>Fetaost
>Agurk
>Brødcrutoner
>Løg
>Peberfrugt
>Champion
>Marinerede hvidløg
>Solsikkekerner
>
>Olie/eddikedressing
>
>Jeg glæder mig til at høre jeres forslag.
>
>mvh
>Mogens

Helt ærligt, jeg kan ikke se det kan gøres meget bedre, og er
det kun 1 gang om året bliver det nok ikke for trivielt.
Godt nytår og velbekomme
Vits Breaks


Mette Svangren Gutte~ (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 29-12-05 14:10


"Mogens Haugaard" <mogenshaugaardsnabelahotmailpunktumcom> skrev i en
meddelelse news:43b3d1d2$0$47031$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Så er det snart nytårsaften, hos os får vi altid fondue. Det er
> oliefondue, og det skal der ikke laves om på
>
> Men kød, tilbehør og dressinger bliver med tiden lidt rutineprægede,
> hvorfor jeg gerne vil høre, om i har nogle gode velafprøvede ideer, som
> kunne tjene til fornyelse hos os.
>

I har da et flot udvalg, men personligt ville jeg nok savne noget fisk
og/eller skaldyr. Fx tigerrejer eller kammuslinger...

MVH Mette



Padre (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 29-12-05 14:47

> I har da et flot udvalg, men personligt ville jeg nok savne noget fisk
> og/eller skaldyr. Fx tigerrejer eller kammuslinger...


Dertil ville jeg foreslå en dej til at dyppe i

--
Padre


Inger (29-12-2005)
Kommentar
Fra : Inger


Dato : 29-12-05 22:48

Mogens Haugaard wrote:

> Goguamole (gad nok vide hvordan det staves)

guacamole

Derudover så kunne jeg forestille mig at aubergine og squash tern ville
smage godt...

Inger

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste