"Thomas Peter Bitsch (slet XYGBX)" <vitsbreaks@XYGBXsol.dk> skrev i en
meddelelse news:11357865230.24832900015554@dtext.news.tele.dk...
> jones_net <jones_netng@yahoo.dk> skrev:
> >Hejsa
> >
> >Jeg er inviteret i byen en aften, og
> >forretten er en hummer - men hvordan
> >slagter jeg en sådan?
> >Den kommer sikkert med panser og
> >plade, og jeg har ingen idé om, hvordan jeg
> >kommer ind til det gode kød...
> >
> >Kan ikke rigtigt finde noget på
> >Nettet, så måske nogen herinde kan forklare
> >det?
> >
> >/J
>
> Hvis det er et sted med forstand på hummer, så får du en halv
> hummer serveret hvor kødet i halen er løsnet, så det er lige til
> at spise med kniv og gaffel, kloen er flækket, og kødet kan
> tages ud med en hummergaffel.
Jeg tror faktisk, at de sagde en halv hummer til forret - tænkte det lød
underligt, men det lyder til, at jeg ikke skal bekymre mig alt for meget
Men jeg læser lige linket fra Kevin Edelvang alligevel
> Desuden findes der mange
> opskrifter på hummer, så den kan måske serveres varm, hvor kødet
> ligger i en sauce, lige til at spise. Hvis det er amatører,
> hvilket det ikke lyder til, så tag en god sav med.
En sav - lyder som om det godt kunne løsne stemningen i et ellers stift
selskab
/J