|
| Hjælp til peberrod - HASTER Fra : Kåre Weng Madsen |
Dato : 12-06-01 15:25 |
|
Hej NG
Jeg får gæster klokken 19.00 til fødselsdage middag og skal lave noget
flødeskum med revet peberrod i. Da jeg vender peberrodden i bliver den
piskede skum til flydende fløde igen.......??????
Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??
Kåre
| |
Hauge (12-06-2001)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 12-06-01 15:39 |
|
Hejsa
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> wrote in message
news:9g58mq$75s$1@sunsite.dk...
> Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??
Gelatine/husblas.
Mvh Hauge
| |
Peter Westh (12-06-2001)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 12-06-01 15:40 |
|
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9g58mq$75s$1@sunsite.dk...
> Hej NG
>
> Jeg får gæster klokken 19.00 til fødselsdage middag og skal lave noget
> flødeskum med revet peberrod i. Da jeg vender peberrodden i bliver den
> piskede skum til flydende fløde igen.......??????
>
> Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??
>
> Kåre
Det var da mærkeligt. Måske kan man si fløden, prøve at piske den igen, og
så vende peberroden i igen. Men om det vil virke, ved jeg ikke.
Eller også kan du tilsætte så meget citronsaft- under omhyggelig omrøring -
at fløden tykner. Men det kommer jo ligesom an på, hvad din flødepeberrod
skal bruges til.
Held og lykke
Peter
| |
Kåre Weng Madsen (12-06-2001)
| Kommentar Fra : Kåre Weng Madsen |
Dato : 12-06-01 15:48 |
|
"Peter Westh" skrev i en meddelelse
> Det var da mærkeligt. Måske kan man si fløden, prøve at piske den igen, og
> så vende peberroden i igen. Men om det vil virke, ved jeg ikke.
>
> Eller også kan du tilsætte så meget citronsaft- under omhyggelig
omrøring -
> at fløden tykner. Men det kommer jo ligesom an på, hvad din flødepeberrod
> skal bruges til.
Tak for svarene.... jeg prøver lidt af hvert.
Måske kan det også skyldes, at jeg piskede fløden lige længe nok....for det
der bliver tilbage fra fløden ligner smør..... så jeg prøver lige i første
omgang at piske noget nyt fløde - knap så kraftigt - virker det ikke kunne
citronen sagtens bruges, da fløden skal bruges på et stykke laks serveret
med kommenbrød.....mmmhhh.
Tak fra
Kåre
| |
Peter Westh (12-06-2001)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 12-06-01 16:05 |
|
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9g5a3k$mbc$1@sunsite.dk...
> fløden skal bruges på et stykke laks serveret
> med kommenbrød.....mmmhhh.
Øj, nu bliver jeg sulten
| |
Kåre Weng Madsen (13-06-2001)
| Kommentar Fra : Kåre Weng Madsen |
Dato : 13-06-01 12:11 |
|
"Kåre Weng Madsen" skrev i en meddelelse
> Hej NG
>
> Jeg får gæster klokken 19.00 til fødselsdage middag og skal lave noget
> flødeskum med revet peberrod i. Da jeg vender peberrodden i bliver den
> piskede skum til flydende fløde igen.......??????
>
> Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??
Bare lige til alm. info:
Det skyldtes nok at jeg havde pisket fløden for meget, at den pludselig
skilte..... i hvert fald var problemet løst med en ny gang flødeskum.... -
og ja, det samgte himmelsk:
Et stykke kommenbrød eller flüte smøres med peberrodsflødeskum. Serveres med
rigeligt røget eller gravad laks. Pyntes med lidt mere af flødeskummet, dild
og evt. et drys kommen.......
Kåre
| |
|
|