/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp til peberrod - HASTER
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 12-06-01 15:25

Hej NG

Jeg får gæster klokken 19.00 til fødselsdage middag og skal lave noget
flødeskum med revet peberrod i. Da jeg vender peberrodden i bliver den
piskede skum til flydende fløde igen.......??????

Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??

Kåre



 
 
Hauge (12-06-2001)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 12-06-01 15:39

Hejsa

"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> wrote in message
news:9g58mq$75s$1@sunsite.dk...
> Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??

Gelatine/husblas.

Mvh Hauge



Peter Westh (12-06-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 12-06-01 15:40

"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9g58mq$75s$1@sunsite.dk...
> Hej NG
>
> Jeg får gæster klokken 19.00 til fødselsdage middag og skal lave noget
> flødeskum med revet peberrod i. Da jeg vender peberrodden i bliver den
> piskede skum til flydende fløde igen.......??????
>
> Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??
>
> Kåre

Det var da mærkeligt. Måske kan man si fløden, prøve at piske den igen, og
så vende peberroden i igen. Men om det vil virke, ved jeg ikke.

Eller også kan du tilsætte så meget citronsaft- under omhyggelig omrøring -
at fløden tykner. Men det kommer jo ligesom an på, hvad din flødepeberrod
skal bruges til.

Held og lykke

Peter



Kåre Weng Madsen (12-06-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 12-06-01 15:48


"Peter Westh" skrev i en meddelelse

> Det var da mærkeligt. Måske kan man si fløden, prøve at piske den igen, og
> så vende peberroden i igen. Men om det vil virke, ved jeg ikke.
>
> Eller også kan du tilsætte så meget citronsaft- under omhyggelig
omrøring -
> at fløden tykner. Men det kommer jo ligesom an på, hvad din flødepeberrod
> skal bruges til.

Tak for svarene.... jeg prøver lidt af hvert.

Måske kan det også skyldes, at jeg piskede fløden lige længe nok....for det
der bliver tilbage fra fløden ligner smør..... så jeg prøver lige i første
omgang at piske noget nyt fløde - knap så kraftigt - virker det ikke kunne
citronen sagtens bruges, da fløden skal bruges på et stykke laks serveret
med kommenbrød.....mmmhhh.

Tak fra

Kåre



Peter Westh (12-06-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 12-06-01 16:05


"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9g5a3k$mbc$1@sunsite.dk...
> fløden skal bruges på et stykke laks serveret
> med kommenbrød.....mmmhhh.

Øj, nu bliver jeg sulten




Kåre Weng Madsen (13-06-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 13-06-01 12:11


"Kåre Weng Madsen" skrev i en meddelelse

> Hej NG
>
> Jeg får gæster klokken 19.00 til fødselsdage middag og skal lave noget
> flødeskum med revet peberrod i. Da jeg vender peberrodden i bliver den
> piskede skum til flydende fløde igen.......??????
>
> Jeg har desværre kun et piskeris.... hvad gør jeg.....??

Bare lige til alm. info:

Det skyldtes nok at jeg havde pisket fløden for meget, at den pludselig
skilte..... i hvert fald var problemet løst med en ny gang flødeskum.... -
og ja, det samgte himmelsk:

Et stykke kommenbrød eller flüte smøres med peberrodsflødeskum. Serveres med
rigeligt røget eller gravad laks. Pyntes med lidt mere af flødeskummet, dild
og evt. et drys kommen.......

Kåre



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408591
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste