Lene skrev:
>> Hvordan gjorde du ("materialer og metoder")?
>
> Jamen jeg synes jeg gør det på den måde, som du så fint beskriver.
> Problemet er, at det virker som om at i de købte brød bliver hvidløgs-
> smørret bedre fordelt i hele brødet, og det synes jeg ikke sker når
> jeg selv gør det.
Jeg har ganske vist ikke selv prøvet at lave hvidløgsflûtes på den måde,
men hvad mon der sker hvis du bruger en kombination af:
· Læg de skrå snit tættere.
· Bag ved lavere temperatur i længere tid, så smørret bedre
kan trænge ud i krummen.
· Brug Kærgården (smelter lettere end smør) til at lave
hvidløgssmørret med.
Ellers sku' du måske prøve simpelthen at skære skrå skiver af flûtes
som lægges på snitfladen på et stykke bagepapir på en bageplade. På
hver skive lægges en skive hvidløgssmør, og derefter bages skiverne i
ovnen til smørret er smeltet og brødskiverne en anelse gyldne.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
Copenhagen, Denmark
http://seistrup.dk/