/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
opskrifter med peberfrugt
Fra : Morten S Hansen


Dato : 14-12-05 16:17

For tiden er peberfrugt så billig at man nærmst får smidt dem i hovedet!

Har planer om at fylde nogen i en tærte - men har I andre forslag til hvad
man kan bruge dem til (også gerne tærteopskrifter!)

/morten



 
 
Frank Løkkegaard (14-12-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 14-12-05 16:37

"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> on onsdag 14. december 2005
at 16:16 +0100 wrote:
>For tiden er peberfrugt så billig at man nærmst får smidt dem i hovedet!
>
>Har planer om at fylde nogen i en tærte - men har I andre forslag til
>hvad
>man kan bruge dem til (også gerne tærteopskrifter!)

Prøv med forskellige former for fyld - ris, kød, linser osv. bland det op
med de krydderier du holder af, smid dem i ovnen i en 20-30 minutters tid
- afhænger af fyldet. Spis dem med glæde og en øl og en vodka til - og jeg
behøver vel ikke nævne at det skal være en god russisk eller polsk vodka.
Absolut intet smirnoff eller andre former for vinduespudsemidler

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Morten S Hansen (14-12-2005)
Kommentar
Fra : Morten S Hansen


Dato : 14-12-05 17:25

Tak for tips'ne!
Ser meget gerne fere bidrag!

> Absolut intet smirnoff eller andre former for vinduespudsemidler

Elegant måde at udelukke 2 vodka-mærker på!

Vil da så teste retten med polsk vodka og ungarnsk øl!

/morten



Kent Oldhøj (14-12-2005)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 14-12-05 17:18

Den Wed, 14 Dec 2005 16:16:50 +0100, skrev Morten S Hansen :

> For tiden er peberfrugt så billig at man nærmst får smidt dem i hovedet!

De kan bages og efterfølgende marineres.

Smid de hele peberfrugter i oven ved 200 grader i en halv times tid.
Skindet skal boble op, så er de færdige. De skal vendes ind imellem, men
må gerne blive brankede.

Giv dem en kold skylle vand, og træk/knub skindet af, fjern kerner og
den hvide indmad.

Som peberfrugterne er nu smager de godt(og meget anderledes end friske)
som tilbehør til kød eller i en salat eller tærte. Især de søde(røde)
peberfrugter vinder ved denne behandling.

Evt rester efter ovenstående kan marineres:

Lav en marinade af 1 del eddike efter eget valg og 5 dele god
olivenolie. Læg peberfrugterne lagvis i marinaden med tynde skiver af
rødløg og lad det hele trække koldt mindst 3-4 dage gerne længere.

Passer fortræffeligt til græsk inspireret mad.

--
Kent Oldhøj

Torben Madsen (14-12-2005)
Kommentar
Fra : Torben Madsen


Dato : 14-12-05 18:03

Rødpeberfrugt sovs.



2 - 3 peberfrugter.

1 rødløg

1 fed hvidløg

4 dl. Hvidvin

salt og peber

timian

lidt olivenolie

25 g. smør



Skær løget i fine tern.

Skær stilken af peberfrugten og rens kernerne ud, skær peberfrugterne i
grove tern.

Hak hvidløget fint.

Svits løg i en gryde til de bliver blanke, kom peberfrugterne og hvidløg i.
Vend det rundt i ca 1 minut. Kom hvidvinen på sammen med salt, peber og
timian.

Lad det simmer ca. ca. 35 minutter under låg.

Blendt det meget fint og kom smøre i samtidig med at det bliver blendet.



Mvh

torben

"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> skrev i en meddelelse
news:43a03761$0$15795$14726298@news.sunsite.dk...
> For tiden er peberfrugt så billig at man nærmst får smidt dem i hovedet!
>
> Har planer om at fylde nogen i en tærte - men har I andre forslag til hvad
> man kan bruge dem til (også gerne tærteopskrifter!)
>
> /morten
>
>



Frank Løkkegaard (14-12-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 14-12-05 21:12

"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> on onsdag 14. december 2005
at 17:24 +0100 wrote:
>
>Elegant måde at udelukke 2 vodka-mærker på!

Jeps - man har vel stil ))
>
>
>Vil da så teste retten med polsk vodka og ungarnsk øl!

Lyder yderst tiltalende!

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Ebbe Kristensen (16-12-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 16-12-05 15:29

Kent Oldhøj wrote:

> Giv dem en kold skylle vand, og træk/knub skindet af, fjern kerner og
> den hvide indmad.

Alternativt kan man lægge peberfrugterne i en plasticpose og lukke
til. De bliver meget nemmere at pille på den måde.

Ebbe


morten.b.johansen@gm~ (20-12-2005)
Kommentar
Fra : morten.b.johansen@gm~


Dato : 20-12-05 14:05

Ikke skylde!! Det vasker meget af smagen væk!
Det er noget pillearbejde ja, men smagen er meget bedere!!


Milla (20-12-2005)
Kommentar
Fra : Milla


Dato : 20-12-05 21:57

Peberfrugtsovs fra "Let sovsen Jensen"

http://www.sol.dk/opskrifter/samlingen/p0630023.html

Den er guf!

Hilsen Milla


Ebbe Kristensen (21-12-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 21-12-05 12:03


morten.b.johansen@gmail.com wrote:
> Ikke skylde!! Det vasker meget af smagen væk!
> Det er noget pillearbejde ja, men smagen er meget bedere!!

Ikke skyldig. Det er Kent O., der skyller.

Ebbe


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste