/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
julefrokost, mængdeberegning.
Fra : Lotte


Dato : 03-12-05 20:40

Hejsa

Jeg skal stå for den årlige familiefrokost i år, men jeg er lidt på herrens
mark hvad angår mængden af de forskellige retter!! Vi bliver 24 voksne og 7
småbørn.
Er der nogen som ved om man kan finde en "mændeberegning" på nettet eller
som kan komme med nogle bud på hvor meget der skal være af hvert.

Menuen består af.

Marineret sild, her er jeg virkelig i tvivl.
Fiskefiletter
Grønkål med hamburgerryg, flæsk, medister, Hvor mange boller?
Ribbenssteg
Leverpostej med bacon
Røget ål
Røget dyrekølle
Frikadeller
Ris a la mande

På forhånd tak.

Lotte




 
 
Kevin Edelvang (03-12-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 03-12-05 22:51

Lotte wrote:

> Jeg skal stå for den årlige familiefrokost i år, men jeg er lidt på herrens
> mark hvad angår mængden af de forskellige retter!! Vi bliver 24 voksne og 7
> småbørn.
> Er der nogen som ved om man kan finde en "mændeberegning" på nettet eller
> som kan komme med nogle bud på hvor meget der skal være af hvert.

Jeg kan i hvert fald skrive, hvad jeg ville købe.

> Menuen består af.

> Marineret sild, her er jeg virkelig i tvivl.

3 store glas (er der kun en slags sild?) Husk kogte æg - sådan en 8
stykker må passe.

> Fiskefiletter

25 (populær børnespise)

> Grønkål med hamburgerryg, flæsk, medister, Hvor mange boller?

Boller?? Jeg ville lave en hamburgerryg, en lang medister og 500 g flæsk.

> Ribbenssteg

Én steg af en pæn størrelse.

> Leverpostej med bacon

En terrin.

> Røget ål

3.

> Røget dyrekølle

1.

> Frikadeller

Lav mange, f.eks. 50. De kan altid spises.

> Ris a la mande

Tja, bumbum, laver det altid på slump. Men en portion risengrød svarende
til 10 personer til aftensmad må række.

Mvh
Kevin Edelvang

Inger Pedersen (04-12-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 04-12-05 17:14


"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse

>> Grønkål med hamburgerryg, flæsk, medister, Hvor mange boller?
>
> Boller?? Jeg ville lave en hamburgerryg, en lang medister og 500 g flæsk.
>

grønkålsboller, tænker jeg. Ca ½ bolle pr voksen (ville ikke slå til i min
familie, der spiser rå mængder grønkål til jul).

Hilsen Inger



MAG (04-12-2005)
Kommentar
Fra : MAG


Dato : 04-12-05 20:26

Inger Wrote:

> grønkålsboller, tænker jeg. Ca ½ bolle pr voksen (ville ikke slå til i min
> familie, der spiser rå mængder grønkål til jul).
>

Og hvad er så de der grønkålboller, det har jeg aldrig hørt om! Så håber at
du vil dele din viden med mig

Med venlig hilsen
Maria



Mus (05-12-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 05-12-05 14:37


"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:439342c9$0$8869$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Inger Wrote:
>
> > grønkålsboller, tænker jeg. Ca ½ bolle pr voksen (ville ikke slå til i
min
> > familie, der spiser rå mængder grønkål til jul).
> >
>
> Og hvad er så de der grønkålboller, det har jeg aldrig hørt om! Så håber
at
> du vil dele din viden med mig
>
> Med venlig hilsen
> Maria

frossen grønkål er ofte frosset i boller/kugler.

LN



MAG (05-12-2005)
Kommentar
Fra : MAG


Dato : 05-12-05 15:56

Hej!

Nå ikke andet, troede at det var et eller andet smart der lavet som boller
Noget man måske brugte i en del af landet....

Men tak for svar...

Med venlig hilsen
Maria

"Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:43943a04$0$211$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
> news:439342c9$0$8869$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Inger Wrote:
>>
>> > grønkålsboller, tænker jeg. Ca ½ bolle pr voksen (ville ikke slå til i
> min
>> > familie, der spiser rå mængder grønkål til jul).
>> >
>>
>> Og hvad er så de der grønkålboller, det har jeg aldrig hørt om! Så håber
> at
>> du vil dele din viden med mig
>>
>> Med venlig hilsen
>> Maria
>
> frossen grønkål er ofte frosset i boller/kugler.
>
> LN
>
>



Jørgen Hess (05-12-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 05-12-05 22:27


"Lotte" <lottejul@lite.dk> skrev i en meddelelse
news:4391f48f$0$38631$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Jeg skal stå for den årlige familiefrokost i år, men jeg er lidt på
> herrens mark hvad angår mængden af de forskellige retter!! Vi bliver 24
> voksne og 7 småbørn.
> Er der nogen som ved om man kan finde en "mændeberegning" på nettet eller
> som kan komme med nogle bud på hvor meget der skal være af hvert.
>
> Menuen består af.
>
> Marineret sild, her er jeg virkelig i tvivl.
> Fiskefiletter
> Grønkål med hamburgerryg, flæsk, medister, Hvor mange boller?
> Ribbenssteg
> Leverpostej med bacon
> Røget ål
> Røget dyrekølle
> Frikadeller
> Ris a la mande
>
> På forhånd tak.
>
> Lotte
>
>
>
Til en julefrokost er ris a la mand'en vel en erstatning for den frugtsalat
der serveres til andre frokoster? Men er der ikke nogen der vil savne lidt
ost?
mvh
Jørgen



Kim Schulz (05-12-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 05-12-05 22:30

On Mon, 5 Dec 2005 22:27:02 +0100
"Jørgen Hess" <joergen.hess@ahva.dk> wrote:

> Til en julefrokost er ris a la mand'en vel en erstatning for den
> frugtsalat der serveres til andre frokoster? Men er der ikke nogen
> der vil savne lidt ost?

jeg ville blive svært skuffet hvis jeg kom til en julefrokost og de så
troede at de kunne spise en af med ost. Det er altså bare ikke julemad.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste