On Thu, 24 Nov 2005 10:33:05 +0100, Benedikte Brisson
<nixenbixen@invalid.dk> wrote:
> Jeg skal medbringe en flæskesteg i morgen aften til julefrokost - jeg
> havde
> tænkt at stege kræet på forhånd, dvs i dag. Men hvordan sikrer jeg mig,
> at
> sværen stadig er sprød og lækker i morgen aften?
>
> Venlig hilsen Dikte
>
>
> ----------------------------------------
> Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
> Den har indtil videre sparet mig for at få 1552 spam-mails.
> Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
> Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk
>
>
Hej
Du skal bare sætte den på en tallerken og ind i køleskabet uden film eller
pose. Det er fugten som gør sværen blød, så du skal sørge for at sværen
ikke bliver våd.
/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"