On Sun, 20 Nov 2005 20:33:06 +0100, jenny og søren <jennyogsoren@mail.dk>
wrote:
>
>
> Hej Ng
>
> Er der nogen her inde der har erfaring med en knivaftrækker (strygestål)
> ???
>
> er den nemmere at bruge end et rigtigt strygestål ??
>
> er det noget der holder ??
>
> se den evt. på
www.hwl.dk
>
>
> mvh
>
> Søren brix
>
>
Det er den dovnes strugestål. Den virker som et strygestål, men kræver
ikke som et strygestål flere års træning at bruge ordenligt. Med mindre du
arbejder flere timer dagligt med kniv lærer du aldrig at bruge en
strygestål optimalt. De fleste ødelægger bare deres knive når de banker
den ind i et stål. I de tilfælde er en aftrækker meget bedre. Det er
nemlig ret svært at bruge den forkert. For langt de fleste er en
knivaftrækker derfor at foretrække ift. et stål.
/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"