/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Karameliseret kyllinge-salat
Fra : JE


Dato : 19-11-05 16:01

Forleden dag fik jeg på en café en kyllinge-salat som var karameliseret,
forstået på den måde at kyllinge-kødet var "vendt" i en
karamel-agtig-brun-konsistens (under stegningen).

Er der nogen som har en idé eller opskrift på hvordan man gør det i praksis?
Jeg tænker nok primært på karamellen ...



 
 
Thomas Peter Bitsch (19-11-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 19-11-05 17:38

JE <nospamjanelne@nospam.dk> skrev:
>Forleden dag fik jeg på en café en
>kyllinge-salat som var karameliseret,
>forstået på den måde at kyllinge-kødet
>var "vendt" i en
>karamel-agtig-brun-konsistens (under stegningen).
>
>Er der nogen som har en idé eller
>opskrift på hvordan man gør det i praksis?
>Jeg tænker nok primært på karamellen ...

Ja på samme måde som du laver brunede kartofler, men bruger olie
eller oliemargarine i stedet for smør.
Vits Breaks


Marianne (21-11-2005)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 21-11-05 22:45

> Er der nogen som har en idé eller opskrift på hvordan man gør det i
> praksis? Jeg tænker nok primært på karamellen ...

Har det måske været sød, indonesisk soya. Ketjap Manis hedder det vist. Det
kan godt minde lidt om karamel, når det bliver stegt.

mvh
marianne



Peter Westh (21-11-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 21-11-05 23:39

"JE" <nospamjanelne@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:437f4c56$1@news.wineasy.se...
> Forleden dag fik jeg på en café en kyllinge-salat som var karameliseret,
> forstået på den måde at kyllinge-kødet var "vendt" i en
> karamel-agtig-brun-konsistens (under stegningen).
>
> Er der nogen som har en idé eller opskrift på hvordan man gør det i
> praksis? Jeg tænker nok primært på karamellen ...

Måske kan du finde inspiration her:

http://www.meyersmad.dk/Data/PropertyFile/25932/2_Svinebryst.pdf

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste