/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Knorr bearnaise
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 12-11-05 14:13

I et indlæg blev der skrevet meget imod Knorr`s bearnaise, og så er
det godt vi lever i et frit land, og kan spise hvad vi vil.
Til orientering kan oplyses at hvis alle de poser med Knorr
bearnaise,der bliver spist i Danmark om året, skulle være i 1 pakke
ville den være 10 meter højere end rundetårn.At man kunne fylde
rundetårn med den margarine/smør der skulle bruges til. At man skal
have mælk fra en gård med 932 køer - hver dag. (en dansk gård har i
gennemsnit 100 køer). Der skal slagtes 101.932 stykker kvæg, hvis der
skal serveres en 200g bøf til hver portion sauce (i 2004 blev der
slagtet i alt 587.000 stykker kvæg i Danmark)
Så pas på dyrene, bliv vegetar.
TPB


 
 
Ole Christiansen (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 12-11-05 14:51


"Thomas Peter Bitsch (slet A985S)" <tpbknorr@A985Spost.tele.dk> skrev i en
meddelelse news:11318013850.509331906045599@dtext.news.tele.dk...
>I et indlæg blev der skrevet meget imod Knorr`s bearnaise, og så er
> det godt vi lever i et frit land, og kan spise hvad vi vil.
> Til orientering kan oplyses at hvis alle de poser med Knorr
> bearnaise,der bliver spist i Danmark om året, skulle være i 1 pakke
> ville den være 10 meter højere end rundetårn.At man kunne fylde
> rundetårn med den margarine/smør der skulle bruges til. At man skal
> have mælk fra en gård med 932 køer - hver dag. (en dansk gård har i
> gennemsnit 100 køer). Der skal slagtes 101.932 stykker kvæg, hvis der
> skal serveres en 200g bøf til hver portion sauce (i 2004 blev der
> slagtet i alt 587.000 stykker kvæg i Danmark)
> Så pas på dyrene, bliv vegetar.
> TPB

>Hvad skal du så bruge bearnaisesauce til.?
/Ole



Christian Hansen (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Christian Hansen


Dato : 12-11-05 15:50

Ole Christiansen wrote:

>
>>Hvad skal du så bruge bearnaisesauce til.?
>

Rigtig bearnaisesauce kan sagtens stå alene :D~~~~

Knorrs derimod, den kræver en del maskering...

Mvh Christian

Thomas Peter Bitsch (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 12-11-05 16:12

Christian Hansen <chrsen@fundanemt.com> skrev:
>Ole Christiansen wrote:
>
>>
>>>Hvad skal du så bruge bearnaisesauce til.?
>>
>
>Rigtig bearnaisesauce kan sagtens stå alene :D~~~~
Det kræver vel også en eller anden form for kød eller fjerkræ?
>
>Knorrs derimod, den kræver en del maskering...
>
>Mvh Christian

--
TPB


Thomas Peter Bitsch (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 12-11-05 16:11

Ole Christiansen <ofc[nospam]@mail.tele.dk> skrev:
>
>
>>
>
>>Hvad skal du så bruge bearnaisesauce til.?
>/Ole

Til at gøre hverdagsmad lidt festligere på en hurtig måde,
selvfølgelig afhængis af hvad menuen lyder på, men
frikadeller,bøf,biksemad osv
TPB


Hauge (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 12-11-05 16:24

Hej
Thomas Peter Bitsch (slet LC6RO) wrote:
> Til at gøre hverdagsmad lidt festligere på en hurtig måde,
> selvfølgelig afhængis af hvad menuen lyder på, men
> frikadeller,bøf,biksemad osv

Det er jo ikke mad, hvis man skal gå efter madguruernes holdning, da det
ikke har et fransk navn, i hvert fald ikke alt det du skrev.

/Hauge



--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
<http://newscheck.smart-tech.dk/20051112152410@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.

Thomas Peter Bitsch (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 12-11-05 17:11

Hauge <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev:
>Hej
>
>
>Det er jo ikke mad, hvis man skal gå
>efter madguruernes holdning, da det
>ikke har et fransk navn, i hvert
>fald ikke alt det du skrev.
>
>/Hauge

Beuf a la Bearnaise og så kan du og madguruerne selv oversætte
resten.(tournedos bearnaise, filet de beuf osv)
Til jul skal vi have Canard Danoise, sauce naturel og pommes du
sucre) kan det gå an(d). Nej ikke bearnaise til and, det lyder
ikke rigtigt.
TPB


Herluf Holdt, 3140 (12-11-2005)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 12-11-05 17:23

Thomas Peter Bitsch (slet 2CTJU) skrev:

> Til jul skal vi have Canard Danoise, sauce naturel og pommes
> du sucre) kan det gå an(d). Nej ikke bearnaise til and, det
> lyder ikke rigtigt.

:·)
Se julen fra en ands synspunkt
(duh-ah-uh)
den er sgu ikke særlig skæg
bare ned med svesken og op på disken
så har jeg lagt mit sidste æg

Alle går og får en lille fjer på
(duh-ah-uh)
mens jeg bli'r rippet for hvert dun
jeg kan ikke forstå at I kan
(aaaaah-aaaah)
jeg ku' aldrig plukke en mand

[...]

http://www.shubidua.nu/engelsk/tekster/rapjul.html

--
'rluf :·)


Dopedog (13-11-2005)
Kommentar
Fra : Dopedog


Dato : 13-11-05 10:30

>>I et indlæg blev der skrevet meget imod Knorr`s bearnaise, og så er
>> det godt vi lever i et frit land, og kan spise hvad vi vil.
>> Til orientering kan oplyses at hvis alle de poser med Knorr
>> bearnaise,der bliver spist i Danmark om året, skulle være i 1 pakke
>> ville den være 10 meter højere end rundetårn.At man kunne fylde
>> rundetårn med den margarine/smør der skulle bruges til. At man skal
>> have mælk fra en gård med 932 køer - hver dag. (en dansk gård har i
>> gennemsnit 100 køer). Der skal slagtes 101.932 stykker kvæg, hvis der
>> skal serveres en 200g bøf til hver portion sauce (i 2004 blev der
>> slagtet i alt 587.000 stykker kvæg i Danmark)
>> Så pas på dyrene, bliv vegetar.
>> TPB
>
>>Hvad skal du så bruge bearnaisesauce til.?
> /Ole

Kartofler med bearnaise sauce, ris med bearnaise sauce, spaghetti med
bearnaise sauce eller pommes fritter med bearnaise sauce ?



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste