/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brune æbler
Fra : PAR


Dato : 09-11-05 09:07

Har glemt, hvad jeg skulle komme i vandet, når jeg ville undgå at æblerne
blev brune.

- kan jeg så også fryse æblestykkerne ned, når de har fået dem dyppet i
"noget"?
PAR



 
 
The MIp (09-11-2005)
Kommentar
Fra : The MIp


Dato : 09-11-05 09:16


"PAR" <parleth@get2net.dk> wrote in message
news:E6icf.15$fj1.2@news.get2net.dk...
> Har glemt, hvad jeg skulle komme i vandet, når jeg ville undgå at æblerne
> blev brune.
>
> - kan jeg så også fryse æblestykkerne ned, når de har fået dem dyppet i
> "noget"?
> PAR
>

Noget surt der modvirker iltningen der giver brunfarvningen .. eddike eller
bedre for smagen citronsaft, men der skal ret lidt til, næsten mindre end
der kan smages efterfølgende.

Jeg ville i steddet give dem en kort kogning (Blanchering) inden frysning.

- mip



Ukendt (09-11-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 09-11-05 09:17


"PAR" <parleth@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:E6icf.15$fj1.2@news.get2net.dk...
> Har glemt, hvad jeg skulle komme i vandet, når jeg ville undgå at æblerne
> blev brune.

Lidt citronsaft, appelsinsaft eller lidt sukker.

>
> - kan jeg så også fryse æblestykkerne ned, når de har fået dem dyppet i
> "noget"?

Ja, selvfølgelig.

Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste