|
| Brune æbler Fra : PAR |
Dato : 09-11-05 09:07 |
|
Har glemt, hvad jeg skulle komme i vandet, når jeg ville undgå at æblerne
blev brune.
- kan jeg så også fryse æblestykkerne ned, når de har fået dem dyppet i
"noget"?
PAR
| |
The MIp (09-11-2005)
| Kommentar Fra : The MIp |
Dato : 09-11-05 09:16 |
|
"PAR" <parleth@get2net.dk> wrote in message
news:E6icf.15$fj1.2@news.get2net.dk...
> Har glemt, hvad jeg skulle komme i vandet, når jeg ville undgå at æblerne
> blev brune.
>
> - kan jeg så også fryse æblestykkerne ned, når de har fået dem dyppet i
> "noget"?
> PAR
>
Noget surt der modvirker iltningen der giver brunfarvningen .. eddike eller
bedre for smagen citronsaft, men der skal ret lidt til, næsten mindre end
der kan smages efterfølgende.
Jeg ville i steddet give dem en kort kogning (Blanchering) inden frysning.
- mip
| |
Ukendt (09-11-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 09-11-05 09:17 |
|
"PAR" <parleth@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:E6icf.15$fj1.2@news.get2net.dk...
> Har glemt, hvad jeg skulle komme i vandet, når jeg ville undgå at æblerne
> blev brune.
Lidt citronsaft, appelsinsaft eller lidt sukker.
>
> - kan jeg så også fryse æblestykkerne ned, når de har fået dem dyppet i
> "noget"?
Ja, selvfølgelig.
Tina
| |
|
|