/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
En and
Fra : PeterL.


Dato : 31-10-05 22:37

Hej

Jeg har haft fine resultater med langtidsstegning af en god dansk
and; godt 3 - 3.5kg. og 100 grader i 9 timer. Emnet har været oppe
flere gange, og der er intet, der skal få mig til at stege sådan en
and ved høje temperaturer og kortere tid.

Så langt så godt.

Men hvad med en såkaldt moskus and. Den jeg har fået stillet i
udsigt, er efter sigende meget mere fedtfattig og vejer kun det
halve af en ordentlig god fuldfed and.

Hvordan ville I behandle sådant et kræ? Grydestegning måske? Eller
kører vi bare på med langtidsstegning i ovnen?

--
PeterL.



 
 
Harry Lund (05-11-2005)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 05-11-05 11:07

Nej.
Behandling svarer til en edderfugl, måge, allike m.v.
Dvs. mindst 6 timer helst 12 timer i kærnemalk.
Og så lidt udtørring\ indgnidning af diverse krydderier, hvad du nu kam
lide. OG SÅ STEGNING I GRYDE.
Pas på stegesovsen og smag den til med hvad du kan lide..
Venlig hilsen
fra den gamle naturfjols



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste