/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
En and
Fra :
PeterL.
Dato :
31-10-05 22:37
Hej
Jeg har haft fine resultater med langtidsstegning af en god dansk
and; godt 3 - 3.5kg. og 100 grader i 9 timer. Emnet har været oppe
flere gange, og der er intet, der skal få mig til at stege sådan en
and ved høje temperaturer og kortere tid.
Så langt så godt.
Men hvad med en såkaldt moskus and. Den jeg har fået stillet i
udsigt, er efter sigende meget mere fedtfattig og vejer kun det
halve af en ordentlig god fuldfed and.
Hvordan ville I behandle sådant et kræ? Grydestegning måske? Eller
kører vi bare på med langtidsstegning i ovnen?
--
PeterL.
Harry Lund (
05-11-2005
)
Kommentar
Fra :
Harry Lund
Dato :
05-11-05 11:07
Nej.
Behandling svarer til en edderfugl, måge, allike m.v.
Dvs. mindst 6 timer helst 12 timer i kærnemalk.
Og så lidt udtørring\ indgnidning af diverse krydderier, hvad du nu kam
lide. OG SÅ STEGNING I GRYDE.
Pas på stegesovsen og smag den til med hvad du kan lide..
Venlig hilsen
fra den gamle naturfjols
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.