|
| Træstammer Fra : Hans - Henrik Skall |
Dato : 16-10-05 22:31 |
|
Er der en der kan give en god opskrift på marcipanen til træstammer,
når jeg laver den bliver den lidt tør ( marcipan og flormelis )og svær at
rulle ud.
Regards / Med venlig hilsen
Hans - Henrik Skall
www.skalls.dk
www.haloo.dk
| |
Max (16-10-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 16-10-05 23:38 |
|
Hej
> Er der en der kan give en god opskrift på marcipanen til træstammer,
> når jeg laver den bliver den lidt tør ( marcipan og flormelis )og svær at
> rulle ud.
Brug ren marcipan og ikke andet.
Mvh Max
| |
Nette (17-10-2005)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 17-10-05 22:04 |
|
"Hans - Henrik Skall"skrev
> Er der en der kan give en god opskrift på marcipanen til træstammer,
> når jeg laver den bliver den lidt tør ( marcipan og flormelis )og svær at
> rulle ud.
Du kan evt. ælte lidt past. æggehvide med. Men endelig ikke for meget.
Nette
| |
Krumme (18-10-2005)
| Kommentar Fra : Krumme |
Dato : 18-10-05 16:34 |
|
"Hans - Henrik Skall" <skall@SPAMstofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:4352c527$0$11696$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Er der en der kan give en god opskrift på marcipanen til træstammer,
> når jeg laver den bliver den lidt tør ( marcipan og flormelis )og svær at
> rulle ud.
Ren marcipan gerne kranse XX, flormelis og så en smule flydende sukker(kan
sgu ikke lige huske navnet)
Krumme
(ja jeg er bager)
| |
Hans - Henrik Skall (18-10-2005)
| Kommentar Fra : Hans - Henrik Skall |
Dato : 18-10-05 21:27 |
|
Tak til jer alle så prøver vi igen
Regards / Med venlig hilsen
Hans - Henrik Skall
www.skalls.dk
www.haloo.dk
Mvh Max
Nette
Krumme
(ja jeg er bager)
| |
Nette (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 19-10-05 10:54 |
|
"Krumme" skrev
> Ren marcipan gerne kranse XX, flormelis og så en smule flydende sukker(kan
> sgu ikke lige huske navnet)
Kan du sige GLUKOSE??
> Krumme
> (ja jeg er bager)
Fælt at glemme sådan et ord som bager.
Desuden er det ikke så nemt at købe glukose i supermarkedet, så oftest er
det nemmere at bruge past. æggehvide el. lidt vand. Glukose føjer også kun
endnu en sød smag til det i forvejen meget søde.
Nette
| |
Klaus Alexander Seis~ (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 19-10-05 10:58 |
| | |
Nette (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 19-10-05 13:46 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" skrev
> Det er blevet nemmere: < http://www.dessertcirkus.dk/Glukose>.
Det ved jeg, men med prisen på vand/æggehvide og den lille bitte klat
glukose, man skal bruge til træstammer i hjemmet ( med mindre man
selvfølgelig laver til en hel vejfest), men jeg ikke det er besværet
værd.
Nette
| |
Max (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 19-10-05 12:19 |
|
Hej Nette
> Desuden er det ikke så nemt at købe glukose i supermarkedet, så oftest er
Nej, alle tror at druesukker og frugtsukker er det samme, så på
hylderne ligger der kun Dextrose. Jeg plejer at få Glukose fra
England, der ligger det i alle helsekostforretninger.
Mvh Max
| |
Nette (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 19-10-05 13:48 |
|
"Max" skrev
> Nej, alle tror at druesukker og frugtsukker er det samme, så på
> hylderne ligger der kun Dextrose. Jeg plejer at få Glukose fra
> England, der ligger det i alle helsekostforretninger.
Kan man ikke også få det i hobbyforretninger herhjemme efterhånden? Eller
hvad med apoteket? Der kunne man før i tiden få det, man lavede hjemmelavede
bolcher af.
Nette
| |
Krumme (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Krumme |
Dato : 20-10-05 18:49 |
|
)
>
> Kan du sige GLUKOSE??
>
>> Krumme
>> (ja jeg er bager)
>
> Fælt at glemme sådan et ord som bager.
> Desuden er det ikke så nemt at købe glukose i supermarkedet, så oftest er
> det nemmere at bruge past. æggehvide el. lidt vand. Glukose føjer også kun
> endnu en sød smag til det i forvejen meget søde.
>
> Nette
Sory Nette skal aldrig ske igen! vågnede faktisk i morges og kunne huske
ordet, men det er altså også nogle år siden jeg sidst stod i et bageri kl
0300 om morgenen og kørte en wienerdej
Hygge
Krumme
| |
Nette (20-10-2005)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 20-10-05 20:19 |
|
"Krumme" skrev
> Sory Nette skal aldrig ske igen! vågnede faktisk i morges og kunne
huske
> ordet, men det er altså også nogle år siden jeg sidst stod i et bageri kl
> 0300 om morgenen og kørte en wienerdej
Lad det aldrig gentage sig! Fælt med den slags glemsomheder,- det minder en
om, man ikke er tyve mere.
Nette
| |
BSL (20-10-2005)
| Kommentar Fra : BSL |
Dato : 20-10-05 12:19 |
|
Det var da en frygtelig appetitvækkende tråd.
Jeg får meget lyst til at prøve at lave træstammer selv, men hvordan laves
fyldet?
Med venlig hilsen Birgitte
"Hans - Henrik Skall" <skall@SPAMstofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:4352c527$0$11696$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Er der en der kan give en god opskrift på marcipanen til træstammer,
> når jeg laver den bliver den lidt tør ( marcipan og flormelis )og svær at
> rulle ud.
>
>
> Regards / Med venlig hilsen
>
> Hans - Henrik Skall
> www.skalls.dk
> www.haloo.dk
>
>
>
>
>
| |
|
|