Jeps - det smager nemlig super godt
Jeg tilsætter så også en god bunke
bredbladet persille hakket på panden, og steger dem i den olie jeg har ladet
dem "marinere" i..- Blot en lidt anden versio...
"Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> skrev i en meddelelse
news:1129295946.845770.7730@g14g2000cwa.googlegroups.com...
rasmus.carlsen (punktum) wrote:
> Der var tilbud på friske krebsehaler så sådan en lille bøtte har jeg nu i
> køleskabet. Hvad skal jeg mon gøre ved dem?
Klip dem op i bugen da de så er en hel del nemmere at dissekere når
de er tilberedte. Tør det værste væde af f.eks. med noget
køkkenrulle og så
varmer du en god olie op i en pande med høje sider. Når olien er varm
kommer du først en god klump smør i og når det er smeltet et par fed
fintsnittet hvidløg (som endelig ikke må brune). Smid halerne heri og
sauter dem ved medium varme indtil de er færdige. Serveres med en
salat med en god vinaigrette og godt brød. Skal der være fest, er et
glas kølig hvidvin ikke at foragte.
Ebbe