Daniel og Stine wrote:
> Faldt over en pakke store dejlige champignoner nede i fakta i dag, og
> ja, her i vestbyen er det ikke tit de fåes så fine og store (smagen skal
> vi ikke komme for meget ind på endnu, har ikke sat tænderne i dem endnu,
> og de er hovedsageligt også til min kæreste og hun spiser dem med øjene :D)
>
> Men har i nogle ideer til dem, vil helst ikke til at dele dem og ende
> med at kaste dem i en salat eller sammenkogt ret. De er så store og
> flotte jeg helst vil bruge dem hele, tænkte på man kunne vende dem i
> noget olie med bla. krydderier og så en tur i ovnen, som lidt tilbehør
> på talkkernen til bøf bearnaise.
Nu er det jo lidt sent, og du har sikkert lavet dine champignon. Så her
er min favorit - til næste gang
Jeg skærer stilken af og lægger dem i et ildfast fad. Pensler en anelse
olie på, derefter groft salt og til sidst provence-krydderi. (kan du
ikke lide dette, kan det jo erstattes af noget andet du kan lide). Ind i
ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Skal det være ekstra lækkert
skal der en skive bacon omkring. Men de er rigtig gode uden også.
Kanon godt til en god bøf...
Hilsen Inger