/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
medister i ovn
Fra : Ukendt


Dato : 25-09-05 08:16

Har med mange fordele - fundet ud af - at en medister i ovn - bare er
alletiders - grisser ikke så meget som ved stegning i pande - kan lægge
noget over det ildfaste fad, og jeg er fri for sprutten når medisteren
steger på en pande og får et lille pusterum, hvor jeg evt. kan koge ris,
eller råstege nogle tynde skiver kartofler under seance ved siden af
medister, brød og vupti - har jeg en hel færdig ret - som bare smager yums.
Tænd ovnen ca. 200 grader -
Kog medisteren i bouillion, lidt eddike ca. 10 min. - prik medisteren med
en gaffel.- som hermed lægges i et ildfast fad.,
f.els. 4 æbler med skræl - haveres , 4 store hele pillede løg, lægges
imellem medisteren, det hele
pensles med olie, salt og peber drysses over, en håndfuld frisk
timiankviste lægges over - eller tørret - i mindre dose. Skal stå i ovnen
til medisteren har taget lidt farve og æbler og løg, ser stegte ud.
Vupti - retten er færdig.

Der findes idag ,så mange færdige saucer, dressinger - som man kan bruge
istedet for den fede sauce f.eks. -ketchup, mango chutney - kun fantasien
sætter grænser .

km.
serveres til




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste