|
| Margarine eller smør i tærtedej Fra : Karoline Larsen |
Dato : 09-09-05 19:09 |
|
Da jeg ikke helt kan gennemskue alt det der med fedtstoffer rent
sundhedsmæssigt, prøver jeg at spørge her.
Hvad er sundest når jeg skal lave en tærtedej, smør eller plantemargarine,
og er der evt. et andet alternativ?
Er der desuden nogle der kan henvise til gode sider der fortæller om de
forskellige fedtstoffers fordele og ulemper
mvh Karoline
| |
Lene (10-09-2005)
| Kommentar Fra : Lene |
Dato : 10-09-05 10:02 |
|
>
> Er der desuden nogle der kan henvise til gode sider der fortæller om de
> forskellige fedtstoffers fordele og ulemper
>
> mvh Karoline
>
>
Hej Karoline
Jeg har noget materiale omkring "de gode fedtstoffer". Er uddannet
kostvejleder. Hvis du vil have at jeg skal sende det til dig, så skriv igen
her i gruppen, så finder vi ud af noget.
MVH lene
| |
JytteJ (10-09-2005)
| Kommentar Fra : JytteJ |
Dato : 10-09-05 14:15 |
|
"Karoline Larsen" <kml@SLETgreenleaf.dk> skrev i en meddelelse
news:4321cfb6$0$67264$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Da jeg ikke helt kan gennemskue alt det der med fedtstoffer rent
> sundhedsmæssigt, prøver jeg at spørge her.
> Hvad er sundest når jeg skal lave en tærtedej, smør eller plantemargarine,
> og er der evt. et andet alternativ?
Synes ikke du skal bruge margarine, ihvertfald ikke stegemarg. fordi det er
fuld af hærdet fedtstof og det er ikke sundt.
Hvis du vil bruge en marg. så skal det være med højt fedtstofindhold, ca. 80
% ligesom smør.
Brug økologisk smør. Der er stadig fedt i, men det smager da langt bedre.
Venlig hilsen
JytteJ
>
> Er der desuden nogle der kan henvise til gode sider der fortæller om de
> forskellige fedtstoffers fordele og ulemper
>
> mvh Karoline
>
>
| |
Max (12-09-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 12-09-05 07:44 |
|
Hej
> Brug økologisk smør. Der er stadig fedt i, men det smager da langt bedre.
Jeg foretrækker altså bagemargarine da smør smager harsk i bagværk.
Mvh Max
| |
Jens Bruun (16-09-2005)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 16-09-05 16:44 |
|
"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:432523a1$0$171$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
> Jeg foretrækker altså bagemargarine da smør smager harsk i bagværk.
Det siger vist mere om dine evner som bager end om smør generelt.
Jeg har _aldrig_ oplevet smør smage harsk i bagværk.
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 8/30/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery
| |
Max (16-09-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 16-09-05 18:18 |
|
Hej Jens
>Jeg har _aldrig_ oplevet smør smage harsk i bagværk
Det siger noget om dine smagsløg.
Mvh Max
| |
|
|