takker og lader ming inspirere
lars hs
"Martin Bo Petersen" <martin-bo-petersen(a)mail.dk (a=@)> skrev i en
meddelelse news:4343ea5c$0$9105$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Du vil blive husket i omgangskredsen for det initiativ!
>
> Her er et par forslag som der nok skal bygges lidt på:
>
> Sild (husk: gammeldags lagret) - Økologisk Humle fra Thisted - slåensnaps
> Røget ørred - Fraoch fra Heather Ale - frugtsnaps eller mild malurtsnaps
> Forskelligt krydret pålæg - Border Gold fra Broughton ales - fortsæt med
> malurten
> Leverpostej med svampe og bacon - Dunkel - bærsnaps (f. eks.
> revling/sortebær)
>
> Nu er du jo til gammelost og rom, ellers mener jeg at valnøddesnaps og
> skæreost hører uløseligt sammen (der er vel andre der læser tråden).
>
> "lhs" <shane(fjern)@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:432083d7$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Hej
>>
>> Jeg skal lave en herrefrokost med koldt mad, hvor jeg regner med at at
> vi
>> skal have (u)traditionelt dansk koldt bord med sild og hele svineriet.
> Jeg
>> har tænkt mig at vi i løbet af maden skal ledsages af 4 - 6 øl der lige
>> passer til maden og evt. snaps, hvis det ikke ødelægger øloplevelsen. Et
>> must er gammelost med sky, sennep, mørk rom og Hancock Dark Gambrinus
> som
>> dessert (evt. Leffe Brun - til dem der ikke vil have den helt stærke
>> Gambrinus) men ellers er spillet åben, jeg håber dog at nå at få plads
> til
>> diverse øl under middagen: Paulander, Pilzner Urquell, Karlovacka, evt.
> en
>> eller anden spændende dansk øl (bornhomsk måske) og som sagt noget
> Hancock
>> og Leffe. Men hvad spiser vi til det (gammel ost og mørk rom er uden for
>> diskussion).
>>
>> Lars Hs
>>
>
>
> --
> Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
> Den har indtil videre sparet mig for at få 14 spam-mails.
> Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
> Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk
>
>