|
| Re: Dagens ret! + svar til Thomas Peter Bi~ Fra : Troels Henriksen |
Dato : 20-08-05 21:52 |
|
Thomas Peter Bitsch wrote:
> Spiser du bare skiverne i mangel af bedre, eller kommer du dem i
> en eller anden sammenkogt ret? Du spiser vel ikke kun salat med
> pølse?
Jeg ELSKER sprøde ting og den knasende tekstur der er i STEGT PØLSE
(speget - godt med ISTER og skært kød. Jeg kan anbefale "en klassiker
fra Aalbæk").
I øjeblikket spiser jeg Baguette Salami. En klassisk og FYLDIG salami
smag.
Når de først ligger velstegte på rad på fedtsugende papir, kan jeg
ikke dy mig for at spise dem som dejlige (og FEDTFATTIGE) SNACKS, når
jeg går forbi rad-fadet.
Forleden dag da jeg forlystede mig med KOLDT øl, fik de lækre
PØLSESNACKS hurtigt ben at gå på. (Jeg kan anbefale Danish Pride til
4,50 som en dejlig, frugtfrisk og læskende øl på 8%)
Andre gange, hvor det tomme rad-fad ikke står tilbage som skamfuldt
symbol på, at jeg har spist EN HEL pølse (når først pølsen er ude
af sit penisfuteral, kan den lige så godt steges), har jeg brugt dem
som KOLORIT i grønne salater (SPRØD iceberg + evt.
tomat/løg/majs/peber/etc. og dressing) eller som LÆKKER smagsgiver i
en SOVS-tomat til pasta (hjemmelavet til ca. 7 kr. pr. liter).
Mit næste projekt er at eksperimentere med SPEGETPØLSE i ovn (måske
grill). I øjeblikket steger jeg pølsestykkerne i dets eget fedt på
en middelvarm pande med karry, spidskommen og godt med CHILI. Der
kommer en dejlig stege-os af smeltefedtet og krydderier som giver
pølsestykkerne DEJLIG aroma.
Fedtet opsamler jeg i glas og bruger enten på grovbrød eller muligvis
i en confit de sausage.
Nogen der ved om man kan få velsmagende halal-pølser (velkrydrede) i
indvandrebutikkerne (med forbindelse til GODHEDSINDUSTRIEN) hvor kød
og andre varer sælges billigt på INDFØDT sprog, men stadig til
konkurrencedygtige priser i forhold til alm. lavprissupermarkeder (som
bevist i Rabatten på dr)?
> Lige hvordan jeg skal bruge opskriften kan jeg ikke se.
Experimentering og FORLKEOPLYSENDE (samfundsgavnende) debat er min
drivkraft.
Når TABUbelagte emner bringes op, går de tabu-UNDERTRYKTE i
forsvarsposition, og jeg bliver offer for mudderkastning og barnagtige
beskyldninger og tråden fyldes med snesevis af IRRELEVANTE og OFF
TOPIC indlæg i stedet for SAGLIG debat. Sjovt nok er det de samme
folk, der ellers fungerer som selvbestaltede NETBETJENER, der værner
om netikettet og deslige.
> Håber på nogle ideer.
Idéer har jeg nok af!
Oplæg til debat.
Pigerne i Magle-Ølse
Forstaar at lave herlig Pølse;
Man sætte Ølse for, man sætte Ølse bag,
Pølsen beholder dog sin Smag.
-Johan Herman Wesse
Happy is said to be the family which can eat onions together. They are,
for the time being, separate, from the world, and have a harmony of
aspiration.
-Charles Dudley Warner, My Summer in a Garden, 1871
| |
Thomas Peter Bitsch (22-08-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 22-08-05 16:46 |
|
Troels Henriksen <troelshenriksen@mailinator.com> skrev:
>Thomas Peter Bitsch wrote:
>> Spiser du bare skiverne i mangel
>>af bedre, eller kommer du dem i
>> en eller anden sammenkogt ret? Du
>>spiser vel ikke kun salat med
>> pølse?
>Jeg ELSKER sprøde ting og den
>knasende tekstur der er i STEGT PØLSE
>(speget - godt med ISTER og skært
>kød. Jeg kan anbefale "en klassiker
>fra Aalbæk").
>I øjeblikket spiser jeg Baguette
>Salami. En klassisk og FYLDIG salami
>smag.
>
>Når de først ligger velstegte på
>rad på fedtsugende papir, kan jeg
>ikke dy mig for at spise dem som
>dejlige (og FEDTFATTIGE) SNACKS, når
>jeg går forbi rad-fadet.
>
>Forleden dag da jeg forlystede mig
>med KOLDT øl, fik de lækre
>PØLSESNACKS hurtigt ben at gå på.
>(Jeg kan anbefale Danish Pride til
>4,50 som en dejlig, frugtfrisk og
>læskende øl på 8%)
>
>Andre gange, hvor det tomme rad-fad
>ikke står tilbage som skamfuldt
>symbol på, at jeg har spist EN HEL
>pølse (når først pølsen er ude
>af sit penisfuteral, kan den lige
>så godt steges), har jeg brugt dem
>som KOLORIT i grønne salater (SPRØD
>iceberg + evt.
>tomat/løg/majs/peber/etc. og
>dressing) eller som LÆKKER
>smagsgiver i
>en SOVS-tomat til pasta
>(hjemmelavet til ca. 7 kr. pr. liter).
>
>Mit næste projekt er at
>eksperimentere med SPEGETPØLSE i ovn (måske
>grill). I øjeblikket steger jeg
>pølsestykkerne i dets eget fedt på
>en middelvarm pande med karry,
>spidskommen og godt med CHILI. Der
>kommer en dejlig stege-os af
>smeltefedtet og krydderier som giver
>pølsestykkerne DEJLIG aroma.
>
>Fedtet opsamler jeg i glas og
>bruger enten på grovbrød eller muligvis
>i en confit de sausage.
>
>Nogen der ved om man kan få
>velsmagende halal-pølser
>(velkrydrede) i
>indvandrebutikkerne (med
>forbindelse til GODHEDSINDUSTRIEN) hvor kød
>og andre varer sælges billigt på
>INDFØDT sprog, men stadig til
>konkurrencedygtige priser i forhold
>til alm. lavprissupermarkeder (som
>bevist i Rabatten på dr)?
>
>> Lige hvordan jeg skal bruge
>>opskriften kan jeg ikke se.
>Experimentering og FORLKEOPLYSENDE
>(samfundsgavnende) debat er min
>drivkraft.
>Når TABUbelagte emner bringes op,
>går de tabu-UNDERTRYKTE i
>forsvarsposition, og jeg bliver
>offer for mudderkastning og barnagtige
>beskyldninger og tråden fyldes med
>snesevis af IRRELEVANTE og OFF
>TOPIC indlæg i stedet for SAGLIG
>debat. Sjovt nok er det de samme
>folk, der ellers fungerer som
>selvbestaltede NETBETJENER, der værner
>om netikettet og deslige.
>
>> Håber på nogle ideer.
>Idéer har jeg nok af!
>
>Oplæg til debat.
>
>
>
>Pigerne i Magle-Ølse
>Forstaar at lave herlig Pølse;
>Man sætte Ølse for, man sætte Ølse bag,
>Pølsen beholder dog sin Smag.
>-Johan Herman Wesse
>
>Happy is said to be the family
>which can eat onions together. They are,
>for the time being, separate, from
>the world, and have a harmony of
>aspiration.
>-Charles Dudley Warner, My Summer
>in a Garden, 1871
Din eklatante form for multietnisk humor er uovertruffen, du ville
kunne tjene mange penge ved at optræde sammen med bager Jørn.
--
thomas pb
| |
|
|