Jeg er begyndt at lave en fetuccini kompot som går sådan her :
1 pakke frisk pasta fetuccini
1 pakke strimlet skinke (god kvali)
1 peberfrugt
½ liter piskefløde
ketchup
1 dåse flåede tomater
1½ teske sukker
salt og peber.
Skær peberfrugten i strimler og blank dem af i en gryde, dernæst hældes
skinkestrimlerne i og vendes i et minuts tid, så kommes der fløde i, der
skal så meget i at skinken dækkes, så passer det ca. dernæst hældes der
ketchup i til det bliver lyserødt, og så sukkeret. Der røres lidt rundt og
så kommer man en dåse flåede tomater i til sidst og smager til med salt og
peber.
Pastaen skal kun koge i 3 minutter og derefter trække lidt.
Det smager rigtigt nammenam, men nu er det sådan jeg ville høre om i har
forslag til at gøre det mere....hmm....eksotisk eller lign. :)
Mvh
Silver
|