"Q" <Q@Q.Q> wrote in message
news:cOmGe.62651$Fe7.201685@news000.worldonline.dk...
>
> "Sputkin" <1aczph@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:dccn9r$10g7$1@newsbin.cybercity.dk...
>> Velbekomme.......
>>
>>
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=304047
>
> Det er fint nok at de forsøger at køre en skræmmekampagne, men jeg har
> lige
> et par kommentarer:
>
> 1: Fars: Er folk villige til at betale fuld kødpris for fars?.. Folk
> forventer generelt at fars er billigt, men er det overhovedet så slemt at
> farsen har været et par dage undervejs, hvis bare det er foregået under
> hygiejniske forhold?
>
> 2: Tilsætningsstoffer der udvindes fra ting vi opfatter som "klamme":
> Smutter du til østen spiser de med største fornøjelse tang, hunde,
> slanger,
> sø-uhyrer, abehjerner osv. At et tilsætningsstof som anvendes i begrænset
> omfang er udvindet fra skjoldlus skræmmer mig ikke... Stortset alt den
> gule
> ost vi spiser i vesten er lavet med osteløbe udvundet fra kalve og i nogen
> tilfælde grise.. Visse produkter fremstilles endda ved hjælp af rendyrkede
> tarmbakterie kulturer ( der er altså ikke lort i produkterne, men
> lortebakterier )
>
> 3: Guacomole uden avocadoer: Er folk villige til at betale prisen ?
>
> 4: Fødevaresikkerhed: Sålænge produktet er frit for sygdomsfremkaldende
> bakterier og div. giftstoffer hvad skulle problemet så bestå i ?
>
> 5: Orm i fisk: Det er da ikke nogen nyhed at der er orm i fisk, og det er
> hverken fiskeren eller fiskehandlerens skyld. At man bør fryse fisken
> først
> bør da sidde på rygraden, ligesom det efterhånden er gået op for danskerne
> at man bør holde råt kød og rå grønsager adskilt inden tilberedning..
> Udover
> det er de orm såvidt jeg kan gennemskue kun et problem med fiskeretter der
> spises uden opvarmning?
Er nogen blevet syge af orm i fisk, hertillands i de sidste 100 år?
Det tror jeg ikke.
Der er intet affald ved halskød og smag er næppe forskellig fra andet - det
emne undgår avisrne.
Folk har altid sparet ved at få findelt kød - at min mor ønskede at se
filekød blive kødhakket til hakkeøfferne var rent pjat og snobberi