/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hjemmelavet pasta og blødhed
Fra : Kim Schulz


Dato : 28-07-05 18:19

hejsa
Jeg fik i dag lyst til at lave lidt hjemmelavet durum pasta, så jeg
smed lige en hurtig dej sammen (3-3-3 princippet - 300g mel, 3æg 0,3g
olie) som også blev rigtigt fin.
Det blev til en god portion fyldte pasta samt en mindre bunke
båndpasta.
Smagte fantastisk men en ting undrede mig. Disse pastaer er en del
hårdere end de "friske" pasta man kan købe i supermarkederne, men til
gengæld så klister de ikke sammen næsten ligegyldigt hvad man gør.

Nogen der ved hvorfor og evt. ved om man kan gøre de hjemmelavede lidt
blødere på en eller anden måde (jeg gætter på noget med mere æg, mindre
mel)?


--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature | http://www.fundanemt.com
schulz.dk | http://www.fundausers.org

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste