/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vedr. hele kalkunlår
Fra : Kent


Dato : 20-07-05 14:05

Hejsa

Vi er blevet givet en pose store hele kalkunlår, men jeg er lidt i tvivl
om, hvad jeg skal gøre med dem. Vi er jo kun to mennesker,
og der er altså MEGET mad i dem .

Så kom jeg til at tænke på at koge dem for derefter at pille
kødet af benene og skære det i små stykker. Bagefter vil
jeg så fryse det ned i poser, men må/kan kan man det???
Noget der er kogt......

Tanken var jo at bruge det til fx tarteletfyld eller en god
karrysuppe.

Kent.



 
 
mcloud (20-07-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 20-07-05 17:46

Hej Kent
Prøv at lave en marinade af olivenolie eller anden olie,soya ,peber og Knust
hvidløg.
lad køllerne ligge i marinaden i mindst et par timer .
Steg dem derefter med al marinade hældt ud over i ca tre kvarter ,vendes et
par gange under stegning.
Server en god salat og flüte til.

--
Mvh.
Kim Rasmussen
www.leChef.dk



Kent (20-07-2005)
Kommentar
Fra : Kent


Dato : 20-07-05 19:23

"mcloud" <kim@lechef.dk> skrev i en meddelelse
news:42de7fb4$0$18642$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej Kent
> Prøv at lave en marinade af olivenolie eller anden olie,soya ,peber og
Knust
> hvidløg.
> lad køllerne ligge i marinaden i mindst et par timer .
> Steg dem derefter med al marinade hældt ud over i ca tre kvarter ,vendes
et
> par gange under stegning.
> Server en god salat og flüte til.
>
> --
> Mvh.
> Kim Rasmussen
> www.leChef.dk


Tak for rådet, og det vil jeg nok også prøve engang.

Spørgsmålet gik dog på, om jeg kan koge kalkunlår, pille kødet af
dem og fryse det? Ved ikke om det går sådan rent bakterielt????

Kent.



ellisa (21-07-2005)
Kommentar
Fra : ellisa


Dato : 21-07-05 19:10


"Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev i en meddelelse
news:42de969f$0$64300$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> "mcloud" <kim@lechef.dk> skrev i en meddelelse
> news:42de7fb4$0$18642$14726298@news.sunsite.dk...
>> Hej Kent
>> Prøv at lave en marinade af olivenolie eller anden olie,soya ,peber og
> Knust
>> hvidløg.
>> lad køllerne ligge i marinaden i mindst et par timer .
>> Steg dem derefter med al marinade hældt ud over i ca tre kvarter ,vendes
> et
>> par gange under stegning.
>> Server en god salat og flüte til.
>>
>> --
>> Mvh.
>> Kim Rasmussen
>> www.leChef.dk
>
>
> Tak for rådet, og det vil jeg nok også prøve engang.
>
> Spørgsmålet gik dog på, om jeg kan koge kalkunlår, pille kødet af
> dem og fryse det? Ved ikke om det går sådan rent bakterielt????
>
> Kent.

Hvorfor skulle man ikke kunne det? Man kan jo fryse stort set alt andet
tilberedt mad uden risiko, så hvorfor lige kalkun skulle være undtaget......
Man fryser også rå fjerkræ, hvor risikoen for bakterier er langt større end
når det er kogt.

Husk bare at få varmet det godt igennem (mener det er min. 70-75 grader) når
det skal spises.

/ellisa



Kent (21-07-2005)
Kommentar
Fra : Kent


Dato : 21-07-05 19:43

"ellisa" <virker@ikke> skrev i en meddelelse
news:c121c$42dfe4f8$3e3d8433$8162@news.arrownet.dk...
>
> Hvorfor skulle man ikke kunne det? Man kan jo fryse stort set alt andet
> tilberedt mad uden risiko, så hvorfor lige kalkun skulle være
undtaget......
> Man fryser også rå fjerkræ, hvor risikoen for bakterier er langt større
end
> når det er kogt.
>
> Husk bare at få varmet det godt igennem (mener det er min. 70-75 grader)
når
> det skal spises.
>
> /ellisa
>

Okay - jamen det vil jeg så gøre. Tak for det .

Kent.



Padre (30-07-2005)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 30-07-05 07:23

> Okay - jamen det vil jeg så gøre. Tak for det .


Jeg gør det ofte med kyllinger. Det er en god ide at reducere kogevandet til
nær-fond og hælde lidt ved, når du fryser kødet, så bliver det ikke tørt og
kedeligt, når du tør det op.


--
Padre



Peter Westh (21-07-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 21-07-05 21:41

"Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev i en meddelelse
news:42de4c0e$0$25511$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Så kom jeg til at tænke på at koge dem for derefter at pille
> kødet af benene og skære det i små stykker. Bagefter vil
> jeg så fryse det ned i poser, men må/kan kan man det???
> Noget der er kogt......

Det kan du sagtens, jeg har selv gjort det mange gange. Efter min smag den
bedste måde aqt tilberede kalkunlår - at koge dem først. På den måde kommer
man også af med alle de mærkelige stivere, der sidder i dem, på en elegant
måde.

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste