"Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev i en meddelelse
news:42de969f$0$64300$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> "mcloud" <kim@lechef.dk> skrev i en meddelelse
> news:42de7fb4$0$18642$14726298@news.sunsite.dk...
>> Hej Kent
>> Prøv at lave en marinade af olivenolie eller anden olie,soya ,peber og
> Knust
>> hvidløg.
>> lad køllerne ligge i marinaden i mindst et par timer .
>> Steg dem derefter med al marinade hældt ud over i ca tre kvarter ,vendes
> et
>> par gange under stegning.
>> Server en god salat og flüte til.
>>
>> --
>> Mvh.
>> Kim Rasmussen
>>
www.leChef.dk
>
>
> Tak for rådet, og det vil jeg nok også prøve engang.
>
> Spørgsmålet gik dog på, om jeg kan koge kalkunlår, pille kødet af
> dem og fryse det? Ved ikke om det går sådan rent bakterielt????
>
> Kent.
Hvorfor skulle man ikke kunne det? Man kan jo fryse stort set alt andet
tilberedt mad uden risiko, så hvorfor lige kalkun skulle være undtaget......
Man fryser også rå fjerkræ, hvor risikoen for bakterier er langt større end
når det er kogt.
Husk bare at få varmet det godt igennem (mener det er min. 70-75 grader) når
det skal spises.
/ellisa