"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:42daa70b$0$37512$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej gruppe.
>
> Jeg har købt en vacumpakket oksefilet i det lokale supermarked. Filet det
> op
> i stykker og smidt dem i fryseren. MEN inden jeg gjorde det stegte jeg et
> par bøffer. Hold da op! Det var godtnok svært at tygge dem. Desværre
> skulle
> jeg rejse afsted dagen efter, så jeg kunne ikke komme til at returnere
> dyret.
>
> Nu er mit spørgsmål til jer: Har I oplevet noget lignende? Det virker som
> om
> kødet ikke er hængt nok - kan det passe?
Det kunne det sagtens. Det tager længere tid at færdigmodne kødet, og det
koster jo penge. Var det et billigt stykke?
Forøvrigt sælger årstiderne rigtigt godt oksekød.
VH.
JytteJ
>
> Jeg vil lige fortælle at jeg havde valgt dansk kød - jeg har ikke megen
> fidus til det der kommer fra "3.lande" som der står på pakken, heller ikke
> selvom det er mørt. Og nu ved jeg godt jeg er i fare for at blive sendt
> over
> i politik.dk - men jeg synes altså det er fjollet at importere kød fra
> lande
> på den anden side af kloden. Desuden ved jeg jo ikke hvilke væksthormoner
> eller medicinrester der er i kød derfra. Og så er der jo osse lige
> regnskoven, man skal passe på.....(her tænker jeg på det brasilianske, som
> har været serveret ved flere sammenkomster i min omgangskreds i denne
> sommer)
>
> Margrete
>
>
> --
> Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
> Den har indtil videre sparet mig for at få 394 spam-mails.
> Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
> Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk
>
>