Inger Pedersen <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> wrote:
>
> Er der en ny trend (fusions-et-eller-andet), eller har smørrebrødsdamen blot
> tænkt ret kreativt for at gøre det sommerligt?
> Jeg synes godt nok, det er noget smagsmæssigt rod.
> Heldigvis var ægge-rejemadderne og fiskefileterne ikke "fornyet"
>
> Hilsen Inger
Jeg husker endnu med væmmelse da små stykker mandarin - senere reelle
store skiver appelsin - sneg sig ind på flæskestegen, hvor de absolut
ikke hører hjemme. Det stykke, du har fået, lyder godt nok også som et
gys.
Senere i tråden bliver der advokeret for at forandringer slet ikke er så
slemme. Til det vil jeg sige: Med s-t-o-r forsigtighed og megen
smagfuldhed kan det accepteres.
Mange 'jomfruer' har fået taget deres dyd uden at have kigget videoer
med mesteren (Ida Davidsen) - som både er traditionel og nyskabende,
uden at være overlæsset.