Hej Keller
det var en god beskrivelse så jeg tror jeg prøver en dancook 47 cm jeg var
bare i tvivl om den var stor nok og om det virker med en dancook, man høre
jo kun om weber.
tak og hilsen
hanne
"Carsten Keller" <ck@no-more-swen.iha.dk> skrev i en meddelelse
news:daiu2p$2a4$1@news.net.uni-c.dk...
> "H.M." <hamaFJERNES@hongnet.dk> wrote in message
> news:19389$42cbb4bf$3e3d8499$18486@news.arrownet.dk...
> > hvad er din mening om dancook, da jeg syntes den på 47 cm som hedder
1600
> > tiltaler mig men jeg ved ikke hvordan deres system virker på hele
> > kyllinger
> > og stykker kød, jeg høre gerne evt. til min mail hvis det er bedere husk
> > at
> > rette i adressen.
>
> Jeg må indrømme at jeg ikke aner hvad det er for en model vi har. Det var
en
> der var på tilbud sidste sommer, så det er nok den der altid er på bud.
Den
> ligner de andre i 1000-serien på
www.dancook.dk, og den er nok ca. 47 cm.
>
> Vi har grillet bøffer, diverse mørbrad, lammekøller, stege, kyllinger i
> stykker og hele, pizza, grønsager og en enkelt pølse i ny og næ, og det
> virker bare. Det var nok den der redede min bagdel, da det tog mig lidt
> længere om at sætte vores nye køkken op end lovet i vinter
.
> Asketømningssystemet er en lille bitte smule mere bøvlet end på svigerfars
> Weber (den har sådan en kasserolle man tager ud nedenunder) men det er jo
> alligevel ikke noget man skal gøre ret tit.
>
> Det eneste man bare pinedød skal huske når man bruger kuglegril er at
> grilkul altså ikke er grilkul. Vi bruger HeatBeads, og de brænder meget
> længere og kan genbruges. De billige kul til 40 kr. / 10 kg. giver en
> pokkers masse aske og smuldrer helt når man vil hælde dem op i
grilstarteren
> næste gang. En gang hver sæson kommer jeg til at købe de billige, for "de
> skal jo bare være halvt så gode til den pris". Men nu har jeg 2 næsten
> ubrugte sække kul stående i garagen, som livet er for kort til at komme i
> grillen. Der er flere mærker der efter sigende også skulle være gode, kig
> lidt tilbage i gruppen, så støder du på nogle tråde om dem.
>
> God fornøjelse med grillen
>
> Keller
>
>