/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
varmluftovn temperatur?
Fra :
gismo
Dato :
01-07-05 16:51
Hvad er det nu lige, at man skal regne med mht. til at varmluft skal bruge
mindre i temperatur. Jeg mener 10 grader, men har ikke min manual.
Mvh.
Ester C.
Ukendt (
01-07-2005
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
01-07-05 17:32
"> Hvad er det nu lige, at man skal regne med mht. til at varmluft skal
bruge mindre i temperatur.
Det komme vel an på hvor varm ovnen skal være..
Så vidt jeg husker svarer 200 grader i alm ovn til 180 i varmluft..
>Jeg mener 10 grader, men har ikke min manual.
Altså 10% mindre..
Men er dog ikke 100% sikker..
>
> Mvh.
>
> Ester C.
>
Louise
Kert Rats (
04-07-2005
)
Kommentar
Fra :
Kert Rats
Dato :
04-07-05 22:53
> Det komme vel an på hvor varm ovnen skal være..
> Så vidt jeg husker svarer 200 grader i alm ovn til 180 i varmluft..
>
>>Jeg mener 10 grader, men har ikke min manual.
>
> Altså 10% mindre..
> Men er dog ikke 100% sikker..
>
Min erfaring siger mig, at en tilberedningstemperatur i en varmluftsovn med
konvektion, altså med varmeblæser, ligger 20-25 grader under den tilsvarende
tilberedningstemperatur i en ovn uden varmluftsblæser.
Venligst
Kert Rats
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.