/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kulhydrat-fedt-protein-fiber-sukkerRATIO
Fra : Bo Warming


Dato : 10-06-05 07:57

58-20-8 i Bisca grovkiks
67-15-8 i Bisca rugkiks
58-14-14-7-14 Bisca altieen kiks
71-5,5-11,5-5-7 Bisca "Fuldkorns skorper" der sælges i Aldi og derfor ikke
bruger det fine navn "Bisca" men er lavet på Hjørring-fabrikken og bruger
mirakel-emulgatoren "mono og diacetylvinsyreestere af mono og
diglycerider" - ligesom den førstnævnte nyskaelse - og det er den
næstbedstsmagende og mindst søde skorpe næst efter følgende
63-10-11-8-7 Wasa skorpar

67-1½-9-14-1 Wasa rågi knæk
66-1½-9-15-1 Wasa rund landknæk stor-som-tallerken
65-2 -9-15-1 Wasa rund råg knæk

67,5-22-7- Bisca havrekiks med frugt
56- 22-3 Karen Wolf mazarinkage
16g-12g--2g-0-9g Chocolate chunk cookies, USA



Jeg tror, der er stor fremtid i disse tørre bagværk, og at det er værd at
bevidstgøre sig om kulhydrat-fedt ratio og hvorfor smagen er så skidegod for
varerne på hver sin måde

Jeg var sikker på at de tunge rugkiks nr 2 var federe end de lette ny
ikkekrystallinskemulgator-fremstillede nr 1 - men nej - og jeg håber at
nogen har forklaringsforslag.

Hvis man tror på at fedt feder, burde de billige skorper fra Aldi være
fordelagtige. De er næsten ikke søde som øko-skorperne fra Netto, der minder
om gammeldags tvebakker og klæber i munden, som om nul fibre.

Vand+fiber indhold er altså ca hhv 14 og 10 og 14(7 heraf fibre) og 12(5
heraf fibre) og 16 (8 heraf fibre). Det må være et spændende
kemikerpuslespil at udkonkurere andre udfra kvalitet og med justering af
disse jordnære basiskomponenter - der er vist ikke meget snobberi i denne
stigende del af vor kost.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste