| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Q: Drinks som gele Fra : DeBoss | 
  Dato :  05-06-05 10:06 |  
  |  
 
            Hejsa..
 Min kæreste får hue på om et par uger, og jeg vil gerne lave noget rigtig 
 fedt når hendes klasse kommer..
 Jeg så engang nogle shots lavet som gele, og skåret ud i små firkanter..  Er 
 der nogen der kan hjælpe med hvordan dette kan laves..
 Jeg gætter på det er med husblas, men jeg _aner_ ikke hvordan det skal 
 bruges   
Mvh Dennis 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (05-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  05-06-05 13:53 |  
  |   
            
"DeBoss" <DennisSPAM@BLOCKbitnisse.dk> skrev i en meddelelse
 news:42a2c08b$0$18640$14726298@news.sunsite.dk...
 > Hejsa..
 >
 > Min kæreste får hue på om et par uger, og jeg vil gerne lave noget rigtig
 > fedt når hendes klasse kommer..
 >
 > Jeg så engang nogle shots lavet som gele, og skåret ud i små firkanter..
 Er
 > der nogen der kan hjælpe med hvordan dette kan laves..
 > Jeg gætter på det er med husblas, men jeg _aner_ ikke hvordan det skal
 > bruges   
Tillykke med kæresten   
8½ Deciliter af de shots der skal blive til gelé
 8 Blade husblas
 Opblød husblas i koldt vand ca. 10 min. Du må ikke knække bladene eller
 smuldre dem mellem fingrene.
 Tag geléklumpen op og smelt den over svag varme i en gryde med lidt af
 shots-sprøjtet. Det er kun lige et par spiskeskefulde eller tre af
 shots-væsken der skal ned i gryden til geléklumpen. Undlad at røre i det.
 Kom den smeltede husblas i resten af saften, IKKE shots-væske over i gryden
 til den smeltede husblas.
 Hæld den flydende shots-gelé op i et firkantet fad, og stil det koldt til
 det er stivnet.
 Gelén skæres ud med en glat kniv der er dyppet i koldt vand. Så hænger
 geléen ikke fast i kniven.
 Lav en lille prøve først med 1 dl. shots og 1 blad husblas. Bliver det for
 blødt, kan du tilsætte et blad husblas mere til den fulde portion. Og du kan
 prøve at se om det går nemt og smertefrit at skære den ud, eller om der skal
 en backup til, hvis det hele skulle gå i skuddermudder.
 Tina
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Dennis (06-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  06-06-05 10:41 |  
  |   
            >Snip en masse<
 > Lav en lille prøve først med 1 dl. shots og 1 blad husblas. Bliver det for
 > blødt, kan du tilsætte et blad husblas mere til den fulde portion. Og du 
 > kan
 > prøve at se om det går nemt og smertefrit at skære den ud, eller om der 
 > skal
 > en backup til, hvis det hele skulle gå i skuddermudder.
 >
 > Tina
 >
 
 Du er et geni..
 
 Tusinde tak.. Især for den meget detaljerede gennemgang..
 Jeg tror faktisk jeg kan magte opgaven nu...
 
 Takker!!!!
 Mvh Dennis 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Koeffe (06-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Koeffe | 
  Dato :  06-06-05 17:31 |  
  |   
            
 "Dennis"  skrev i en meddelelse 
 news:42a419ce$0$284$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 
 
 
 
 | Jeg tror faktisk jeg kan magte opgaven nu...
 |
 | Takker!!!!
 | Mvh Dennis
 
 
 Jeg vil meget gerne høre om resultatet bagefter. Og vil 
 egentlig også gerne se billeder af hvordan de ser ud hvis 
 det er muligt?
 
 
 -- 
 Koeffe 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Dennis (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  07-06-05 10:02 |  
  |   
            > Jeg vil meget gerne høre om resultatet bagefter. Og vil
 > egentlig også gerne se billeder af hvordan de ser ud hvis
 > det er muligt?
 >
 >
 > -- 
 > Koeffe
 >
 
 Hej Køffe
 
 Jeg satser på at teste idag eller imorgen inden vi skal til festival, og så 
 skal du nok få billeder og vurdering ;)
 Det er jo først d. 17 jeg skal prøve "for real"
 
 Mvh Dennis
  
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Dennis (06-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  06-06-05 10:54 |  
  |   
            Forresten..
 
 Det lyder til at du har prøvet det en enkelt gang..
 
 Har du gode forslag til hvad der smager godt, eller er specielt velegnet til 
 at lave det med?
 Og er der noget der er dumt.. - Er der noget jeg skal passe på med, når det 
 først ER blandet sammen, eller er den "stabil" (det lyder sku som en bombe)
 
 Jeg har en ide om at lægge små stykker frugt ned sammen med.. Kan det lade 
 sig gøre?
 Evt give det frugtfarve og måske krymmel på *GGG*
 
 Mvh Dennis
 
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Rikke (06-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Rikke | 
  Dato :  06-06-05 19:35 |  
  |   
            
"Dennis" <Dennis@Fjern.Bilinfo.ogDette.dk> skrev i en meddelelse 
 news:42a41cd0$0$211$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Forresten..
 >
 > Det lyder til at du har prøvet det en enkelt gang..
 >
 > Har du gode forslag til hvad der smager godt, eller er specielt velegnet 
 > til at lave det med?
 > Og er der noget der er dumt.. - Er der noget jeg skal passe på med, når 
 > det først ER blandet sammen, eller er den "stabil" (det lyder sku som en 
 > bombe)
 >
 > Jeg har en ide om at lægge små stykker frugt ned sammen med.. Kan det lade 
 > sig gøre?
 > Evt give det frugtfarve og måske krymmel på *GGG*
 >
 Hej Dennis,
 Jeg fik en gang serveret en "Bamserand". Det var vingummibamser der havde 
 ligget i vodka, som så bagefter var blevet blandet med husblas. Det var 
 ganske godt og morsomt at se på og spise   
Mvh
 Rikke 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Niels Elgaard Larsen (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Niels Elgaard Larsen | 
  Dato :  07-06-05 01:01 |  
  |  
 
            Rikke skrev:
 > 
 > Jeg fik en gang serveret en "Bamserand". Det var vingummibamser der havde
 > ligget i vodka, som så bagefter var blevet blandet med husblas. Det var
 > ganske godt og morsomt at se på og spise   
Bjørnebrygrand er jo også en klassiker.
 -- 
 Niels Elgaard Larsen
 http://www.agol.dk/elgaard
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             DeBoss (13-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : DeBoss | 
  Dato :  13-06-05 14:12 |  
  |  
 
            > Jeg fik en gang serveret en "Bamserand". Det var vingummibamser der havde 
 > ligget i vodka, som så bagefter var blevet blandet med husblas. Det var 
 > ganske godt og morsomt at se på og spise   
>
 > Mvh
 >
 > Rikke
 Puhh..  Jeg lavede et forsøg med vingummier i vodka til festivalen.. (Hvor 
 jeg lige fik forstuvet min ankel rigtig grimt - så jeg nu kan bruge min 
 ferie på at sidde med foden højt.. SMART!!!)
 Jeg tror vingummierne var lige store nok, for man fik helt kvalme af at 
 spise dem..  Men vi gjorde det jo alligevel *GGGG*
 Den havde ikke fået nok husblads, men ellers var det ok..
 Idag har jeg lavet med vodka og juice..  Og venter nu bare spændt til om 3-4 
 timer..  ;)
 Billeder skal nok komme..
 PS: Kan jeg nu opbevare gele dimserne i køleskabet indtil torsdag, uden 
 problemer?
 Mvh Dennis 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Ukendt (06-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  06-06-05 21:53 |  
  |   
            
"Dennis" <Dennis@Fjern.Bilinfo.ogDette.dk> skrev i en meddelelse
 news:42a41cd0$0$211$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Forresten..
 >
 > Det lyder til at du har prøvet det en enkelt gang..
 Næh, men jeg har lavet masser af gelé igennem årene   
>
 > Har du gode forslag til hvad der smager godt, eller er specielt velegnet
 til
 > at lave det med?
 Ingen ananas og kiwi, er det råt så nedbryder det husblassen. Ellers er der
 frit slag.
 > Og er der noget der er dumt.. - Er der noget jeg skal passe på med, når
 det
 > først ER blandet sammen, eller er den "stabil" (det lyder sku som en
 bombe)
 Nør først smeltet géleklump og væske er blandet sammen, er der ikke noget
 der kan gå galt. Du må ikke røre i det mens det stivner. Det giver en
 underlig, uens masse.
 >
 > Jeg har en ide om at lægge små stykker frugt ned sammen med.. Kan det lade
 > sig gøre?
 > Evt give det frugtfarve og måske krymmel på *GGG*
 Frugtfarve burde ikke være nødvendigt hvis du bruger farvede shots ;)
 Det er bedre at bruge levnedsmiddelfarve, også kaldet bolchefarve. Kan købes
 hos Panduro Hobby og andre steder, hvor de sælger ting til
 gør-det-selv-slik.
 Af frugt er vindruer nemt at have med at gøre. De holder formen i den varme
 gelémasse :)
 Jeg ville lægge forskellige vingummier ned i noget af det. Vingummi fås
 efterhånden i temmelig mange former og farver. Til lakrids-shots kan du
 lægge lakridsfigurer ned i, og til bolcheshots kan du lægge bolcher ned i.
 Brug fantasien, og besøg en slikbutik med stort udvalg.
 Held og lykke med det   
Tina
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Dennis (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  07-06-05 10:04 |  
  |   
            
 Mange tak for skønt input ;)
 
 Mvh Dennis 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Mads Toftum (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mads Toftum | 
  Dato :  07-06-05 12:24 |  
  |  
 
            On Sun, 5 Jun 2005 11:06:21 +0200, DeBoss <DennisSPAM@BLOCKbitnisse.dk> wrote:
 > Jeg så engang nogle shots lavet som gele, og skåret ud i små firkanter..  Er 
 > der nogen der kan hjælpe med hvordan dette kan laves..
 > Jeg gætter på det er med husblas, men jeg _aner_ ikke hvordan det skal 
 > bruges   
> 
 Hvis ellers hukommelsen ikke helt svigter, så prøvede vi engang for en del år 
 siden - den officielle version gik på at bruge jell-o pulver, men det var ikke
 til at skaffe, så vi forsøgte lidt forskelligt incl. husblas. Det bedste resultat
 blev lavet på marmeladepulver, Rose's lime og vodka. 
 vh
 Mads Toftum
 -- 
 Speaking at ApacheCon 2005/EU -  http://apachecon.com
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Dennis (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  07-06-05 14:48 |  
  |   
            > Hvis ellers hukommelsen ikke helt svigter, så prøvede vi engang for en del 
 > år
 > siden - den officielle version gik på at bruge jell-o pulver, men det var 
 > ikke
 > til at skaffe, så vi forsøgte lidt forskelligt incl. husblas. Det bedste 
 > resultat
 > blev lavet på marmeladepulver, Rose's lime og vodka.
 >
 > vh
 >
 > Mads Toftum
 
 Skal man lave en slags "drink" først, og så "stive" den af..
 
 Jeg tænker på om det er for stærkt med ren sprut i..
 Skal det blandes lidt op, så det kun er ca 20%`?
 
 Mvh Dennis 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  07-06-05 18:00 |  
  |  
 
            Mads Toftum skrev:
 > Det bedste resultat blev lavet på marmeladepulver, Rose's lime
 > og vodka. 
 Med henvisning til en anden tråd, mon så ikke osse man ka' bruge 
 agar-agar til den slags?
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 Magnetic Ink, Copenhagen, Denmark
 http://magnetic-ink.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Ole Stigaard (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ole Stigaard | 
  Dato :  07-06-05 18:42 |  
  |  
 
            Tue, 07 Jun 2005 19:00:00 +0200, Klaus Alexander Seistrup  
 <klaus@seistrup.dk> skrev:
 > Mads Toftum skrev:
 >
 >> Det bedste resultat blev lavet på marmeladepulver, Rose's lime
 >> og vodka.
 >
 > Med henvisning til en anden tråd, mon så ikke osse man ka' bruge
 > agar-agar til den slags?
 Det ville man sagtens. Det eneste _måske_ problem vil være at agar-agaren  
 skal koge lidt tid. så man må ofre en smule sprit på den metode men mindre  
 man koger den i Rose's og så mixer med spritten. Jeg kunne næsten finde på  
 at gøre forsøget   
Ole
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Dennis (08-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  08-06-05 09:10 |  
  |  
 
            >
 > Med henvisning til en anden tråd, mon så ikke osse man ka' bruge
 > agar-agar til den slags?
 Tænkte jeg også på, da jeg så tråden, men det aner jeg ikke engang hvad er..
 Og det var fantastisk nemt med husblas..     Så det holder jeg mig til   
Mvh Dennis 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Jørgen Hess (08-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen Hess | 
  Dato :  08-06-05 17:32 |  
  |   
            
"Dennis" <Dennis@Fjern.Bilinfo.ogDette.dk> skrev i en meddelelse 
 news:42a6a751$0$217$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > >
 >> Med henvisning til en anden tråd, mon så ikke osse man ka' bruge
 >> agar-agar til den slags?
 >
 > Tænkte jeg også på, da jeg så tråden, men det aner jeg ikke engang hvad 
 > er..
 > Og det var fantastisk nemt med husblas..     Så det holder jeg mig til   
>
 > Mvh Dennis
 >
 Som du selv var inde på i den forrige tråd, så er det svært at lave geléer 
 og fromager som en hovsa løsning. Der vil gå noget tid før det stivner. For 
 store portioner i randforme/skåle op til et døgn.
 Samtidig er der lidt regler at tage hensyn til: Husblas (har kun kendskab 
 til blade) skal blødes op i koldt vand i mindst 5 min, men kan sagtens tåle 
 at stå længere i det kolde vand. Hvis husblas skal i en kogende eller meget 
 varm væske behøver den ikke at blive smeltet først. I fromager med æg og 
 flødeskum vil man gerne have det hele så koldt som muligt, men hvis husblas 
 kun lige er smeltet til fingertemperatur kan den finde på at trække tråde 
 hvis væsken er for kold, dog hvis det er en fromage med æggeblommer skal man 
 forsigtigt vende i massen indtil den netop begynder at blive tykkere, ellers 
 bundfælder æggeblommerne.
 mvh
 Jørgen
            
              |   |   
            
        
 
            
         
              DeBoss (13-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : DeBoss | 
  Dato :  13-06-05 14:17 |  
  |  
 
            > Som du selv var inde på i den forrige tråd, så er det svært at lave geléer 
 > og fromager som en hovsa løsning. Der vil gå noget tid før det stivner. 
 > For store portioner i randforme/skåle op til et døgn.
 > Samtidig er der lidt regler at tage hensyn til: Husblas (har kun kendskab 
 > til blade) skal blødes op i koldt vand i mindst 5 min, men kan sagtens 
 > tåle at stå længere i det kolde vand. Hvis husblas skal i en kogende eller 
 > meget varm væske behøver den ikke at blive smeltet først. I fromager med 
 > æg og flødeskum vil man gerne have det hele så koldt som muligt, men hvis 
 > husblas kun lige er smeltet til fingertemperatur kan den finde på at 
 > trække tråde hvis væsken er for kold, dog hvis det er en fromage med 
 > æggeblommer skal man forsigtigt vende i massen indtil den netop begynder 
 > at blive tykkere, ellers bundfælder æggeblommerne.
 > mvh
 > Jørgen
 >
 >
 Ahrr..  Kanon..  Så kan jeg jo konkludere, at grunde til at dette ikke har 
 trukket tråde, er fordi både sprut og "fortynderen" har været ved stue 
 temp..
 Godt jeg lige fik læst det, for jeg tænkte netop at det var sikkert 
 hurtigere til at stivne hvis det var koldt fra starten      Den tanke 
 dropper jeg lige *GGG*
 Mvh Dennis 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Koeffe (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Koeffe | 
  Dato :  07-06-05 13:50 |  
  |   
            Hvordan "drikker" man egentlig sådan et shot?
 
 Sluger man bare hele geleklumpen, eller tygger man det, 
 eller lader man det "smelte" i munden?
 
 
 
 -- 
 Koeffe 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Dennis (07-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  07-06-05 14:47 |  
  |   
            > Hvordan "drikker" man egentlig sådan et shot?
 >
 > Sluger man bare hele geleklumpen, eller tygger man det,
 > eller lader man det "smelte" i munden?
 >
 
 Det skal jeg fortælle dig *GGGGG*
 
     Senere... 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Dennis (08-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  08-06-05 09:09 |  
  |   
            
 "Koeffe" <graphic.muse[fjernes]@[fjernes]gmail.com> wrote in message 
 news:42a597d6$0$184$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hvordan "drikker" man egentlig sådan et shot?
 >
 > Sluger man bare hele geleklumpen, eller tygger man det,
 > eller lader man det "smelte" i munden?
 >
 
 Hejsa..
 
 Jeg prøvede igår - Med en lille portion som foreslået..
 Det var en stor succes..  Jeg var ret bekymret, da det ikke blev stift 
 hurtigt nok *GGG*  Det tog 20 min at lave og 4-5 timer inden jeg hev den ud 
 af køleren igen..  Og da jeg bare lavede den i en lille kaffekop, blev den 
 ikke pæn da den skulle ud..
 Den var lavet af Cuba Abricot 20% (billig tysker), og det var rigeligt 
 stærkt..  Ikke grimt stærkt, men faktisk lige stærkt nok til min kæreste ;)
 Så det er jo nok fint, til en flok knægte der skal komme og være seje *GGGG*
 
 Jeg har nu fået blod på tanden og vil lave en "Rand" først halv fyldt med 
 Strawberry, dernæst vingummier eller skumbananer, og så strawberry ovenpå 
 igen..  Det må se kanon ud, da det jo er gennemsigtigt..
 Jeg vil "fore" den med vita wrap på indersiden, så den bliver rigtig pæn... 
 håber det funger ;)
 
 Den satser jeg på at lave, og tage med på festival her i weekenden, og der 
 skal jeg nok tage billeder..
 
 Hvordan man spiser den..
 - Ind i munden..
 - Lige mærke den blævrende fornemmelse og evt. tyg en gang eller 2..
 - Du kan sluge hvis du vil (har man hørt det før *GGGG* ) - uden at tygge..
 
 Det føles som f.eks en karamelrand..
 
 Mere følger ;)
 
 Tak til alle
 Dennis
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Klaus Alexander Seis~ (08-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  08-06-05 09:20 |  
  |  
 
            Dennis skrev:
 > Jeg vil "fore" den med vita wrap på indersiden, så den bliver
 > rigtig pæn... håber det funger ;)
 Så skal du nok være påpasselig med at få filmen til at ligge helt tæt
 og glat til formen, for ellers vil der bare komme mærker efter filmen.
 Sprøgsmål til husmødre m/k: Hvad gør man for at få randen pænt ud af 
 formen hvis man har lavet {mumle}-i-gelé?  Kan det fx hjælpe at dyppe 
 formen kortvarigt i kogende vand, eller hvad gør man?
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 Magnetic Ink, Copenhagen, Denmark
 http://magnetic-ink.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Ukendt (08-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  08-06-05 14:30 |  
  |   
            
 "Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
 news:slrndadagk.77p.klaus@main.szn.dk...
 > Dennis skrev:
 >
 > > Jeg vil "fore" den med vita wrap på indersiden, så den bliver
 > > rigtig pæn... håber det funger ;)
 >
 > Så skal du nok være påpasselig med at få filmen til at ligge helt tæt
 > og glat til formen, for ellers vil der bare komme mærker efter filmen.
 >
 > Sprøgsmål til husmødre m/k: Hvad gør man for at få randen pænt ud af
 > formen hvis man har lavet {mumle}-i-gelé?  Kan det fx hjælpe at dyppe
 > formen kortvarigt i kogende vand, eller hvad gør man?
 >
 
 Dypper randen i kogende vand i et sekund eller to, lige som man gør det med
 fx budding og is.
 
 Tina
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Mads Toftum (09-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mads Toftum | 
  Dato :  09-06-05 16:38 |  
  |  
 
            On Wed, 8 Jun 2005 10:08:59 +0200, Dennis <Dennis@Fjern.Bilinfo.ogDette.dk> wrote:
 > Og da jeg bare lavede den i en lille kaffekop, blev den 
 > ikke pæn da den skulle ud..
 Vi brugte engangs snapseglas som kunne "brækkes" op.
 > 
 > Jeg har nu fået blod på tanden og vil lave en "Rand" først halv fyldt med 
 > Strawberry, dernæst vingummier eller skumbananer, og så strawberry ovenpå 
 > igen..  Det må se kanon ud, da det jo er gennemsigtigt..
 Det lyder næsten værre end ølrand som ofte er set i forskellige mindre 
 behagelige konkurrencer.
 > Jeg vil "fore" den med vita wrap på indersiden, så den bliver rigtig pæn... 
 > håber det funger ;)
 > 
 Varme og/eller et meget tyndt lag neutral olie (vindruekerne f.eks.) er nok
 et bedre valg.
 vh
 Mads Toftum
 -- 
 Speaking at ApacheCon 2005/EU -  http://apachecon.com
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Koeffe (24-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Koeffe | 
  Dato :  24-06-05 23:05 |  
  |   
            "Dennis"  skrev i en meddelelse 
 news:42a6a723$0$218$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 
 | [...]
 | Den satser jeg på at lave, og tage med på festival her i 
 weekenden, og der
 | skal jeg nok tage billeder..
 |
 | [...]
 |
 |
 | Mere følger ;)
 
 
 
 Har du fået lavet nogle shots? Og har du billeder af dem?
 
 
 -- 
 Koeffe 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Dennis (28-06-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  28-06-05 10:39 |  
  |   
            
 > Har du fået lavet nogle shots? Og har du billeder af dem?
 >
 >
 > -- 
 > Koeffe
 
 ups sorry..
 
 Har sku svedt det ud..
 Havde lige et par dage med computernedbrud..
 
 Jeg skal lige få det arrangeret..
 
 Mvh Dennis 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Dennis (06-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  06-07-05 10:15 |  
  |   |   |   
            
        
 
            
         
              Ukendt (06-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  06-07-05 10:35 |  
  |   
            
"Dennis" <Dennis@Fjern.Bilinfo.ogDette.dk> skrev i en meddelelse
 news:42cba0fd$0$253$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 >
 > - Nu har jeg endelig fået smidt billeder op til offentligt
 > skue...
 >
 Tak for billederne   
Tina
            
              |   |   
            
        
 
            
         
               Dennis (06-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  06-07-05 10:41 |  
  |  
 
            > Tak for billederne   
>
 > Tina
 >
 YW..
 Og jeg kan kun sige - lav det..  Folks reaktion er en oplevelse i sig selv..
 Men det ser sjovere ud, end det smager godt *GGGG*
 Strawberry / Sprite var god, og Caramel/Cocio også hvis man er "glad" for 
 cocio, men ølrand var slem!!
 Mvh Dennis 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
              Koeffe (06-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Koeffe | 
  Dato :  06-07-05 17:40 |  
  |   
            "Dennis"  skrev i en meddelelse 
 news:42cba0fd$0$253$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 
 
 |
 |
 | SÅÅÅÅ Koeffe - Nu har jeg endelig fået smidt billeder op 
 til offentligt
 | skue...
 
 
 Orv manner - det ligner jo bare budding!
 
 DET skal nok få gang i den næste kedelige familiefest *gnæk 
 gnæk*
 
 
 
 -- 
 Koeffe 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
               DeBoss (06-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : DeBoss | 
  Dato :  06-07-05 21:38 |  
  |   
            > Orv manner - det ligner jo bare budding!
 >
 > DET skal nok få gang i den næste kedelige familiefest *gnæk
 > gnæk*
 >
 
 Hehhe ja især Cocio randen..
 Jeg tror også nogle troede det.. et lille stykke tid *GGGG*
 
 Jeg vil næsten opfordre til at lave en Ølrand også..  Bare for at du kan 
 smage HVOR grimt det faktisk smager *GGGG*
 
 Mvh Dennis
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
              Bo Warming (07-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Bo Warming | 
  Dato :  07-07-05 07:58 |  
  |   
            "Dennis" <Dennis@Fjern.Bilinfo.ogDette.dk> wrote in message 
 news:42cba0fd$0$253$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 >  PS: Lav dem ikke så stærke som du vil lave dem i en kold drink.. Det 
 > smager stærkere som gele
 
 Jeg nyder de dyre drinks i små nip - og synes ikke at gele er til at få 
 rundt i munden.
 
 Men jeg er begyndt at spise havregryn igen, som jeg i min barndom blev 
 påtvunget med slim=mælk. Og ved festlige lejligheder med lidt hjemmelavet 
 solbærsyltetøj i.
 Nu køber jeg Old English Orangemarmelade (Aldi  6 kr for et glas) og drysser 
 grynene ned i marmeladeglasset og rører rundt så grynene optager vand og 
 spiser således gryn med 5% perfekt frugtsmag.
 Eller jeg hælder likør eller anden lækker spirituosa eller sød vin på 
 grynene - eller vodka ned i marmelade og gryn - det sidste inspireret af dit 
 gele-forslag, der for mig er et vildspor.
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
               Dennis (07-07-2005) 
         
	
            | Kommentar Fra : Dennis | 
  Dato :  07-07-05 11:55 |  
  |   
            
 
 > Jeg nyder de dyre drinks i små nip - og synes ikke at gele er til at få 
 > rundt i munden.
 >
 > Men jeg er begyndt at spise havregryn igen, som jeg i min barndom blev 
 > påtvunget med slim=mælk. Og ved festlige lejligheder med lidt hjemmelavet 
 > solbærsyltetøj i.
 > Nu køber jeg Old English Orangemarmelade (Aldi  6 kr for et glas) og 
 > drysser grynene ned i marmeladeglasset og rører rundt så grynene optager 
 > vand og spiser således gryn med 5% perfekt frugtsmag.
 > Eller jeg hælder likør eller anden lækker spirituosa eller sød vin på 
 > grynene - eller vodka ned i marmelade og gryn - det sidste inspireret af 
 > dit gele-forslag, der for mig er et vildspor.
 >
 
          ?
 
 Mvh Dennis 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |