/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Clubskinke - bayonneskinke - hvad er forsk~
Fra : BK


Dato : 30-05-05 16:23

I forbindelse med at jeg skal have leveret mad udefra, kan jeg bl.a. vælge
mellem clubskinke eller bayonneskinke.
Vedkommende, der tog imod min bestilling, kunne ikke sige noget om
forskellen på de 2 skinker!

Gad vide, om der er den store forskel. Ved nogen noget om det?
Hm... håber ikke, der er alt for meget af "det, der skal skæres fra".

Hilsen, Birte




 
 
Henrik Reinholdt (01-06-2005)
Kommentar
Fra : Henrik Reinholdt


Dato : 01-06-05 08:50

Foreskellen er at at bayonneskinken er lavet af skinkeklumpen og at
klub/svensk skinke er lavet af yderlåret, du får helt klart de pæneste
skiver af sidste nævnte..

"BK" <birte@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:429b2fdc$0$247$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>I forbindelse med at jeg skal have leveret mad udefra, kan jeg bl.a. vælge
>mellem clubskinke eller bayonneskinke.
> Vedkommende, der tog imod min bestilling, kunne ikke sige noget om
> forskellen på de 2 skinker!
>
> Gad vide, om der er den store forskel. Ved nogen noget om det?
> Hm... håber ikke, der er alt for meget af "det, der skal skæres fra".
>
> Hilsen, Birte
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste