/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
vildtpølser
Fra : Janne Poulsen


Dato : 30-05-05 16:08

Jeg har stadig en del dådyr i fryseren og i haven står en røgeovn til varm-
eller mellemvarm røgning. Jeg kunne godt tænke at forsøge mig med røgede
vildtpølser. Nogen der har en opskrift?



 
 
Bo Warming (31-05-2005)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 31-05-05 09:57

"Janne Poulsen" <suk7jannepoulsen@mail.dk(suk7)> wrote in message
news:429b2c3e$0$240$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg har stadig en del dådyr i fryseren og i haven står en røgeovn til
> varm- eller mellemvarm røgning. Jeg kunne godt tænke at forsøge mig med
> røgede vildtpølser. Nogen der har en opskrift?

Pensl med røg.essens altså syntetiske tjærestoffer

Vildt lever længere end slagtedyr i stalde, så vildt opmagasinerer i
musklerne mere ildesmagende bras, som må overdøves med , pyrolyserede
træ-stoffer, krydderurter og hvad ved jeg.

Jeg tror chili er lisssågodt



Janne Poulsen (31-05-2005)
Kommentar
Fra : Janne Poulsen


Dato : 31-05-05 18:30

Nu bad jeg jo ikke om et tip til at kvæle vildtsmagen. Bare om en god
pølseopskrift. Er der nogen som har den?
I øvrigt bliver de fleste dyr skudt af statsskovene skudt forholdsvis unge.
Nogen gange så unge at kødet smager som kalv.


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:YFVme.3384$hc4.2482@fe14.usenetserver.com...
> "Janne Poulsen" <suk7jannepoulsen@mail.dk(suk7)> wrote in message
> news:429b2c3e$0$240$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>> Jeg har stadig en del dådyr i fryseren og i haven står en røgeovn til
>> varm- eller mellemvarm røgning. Jeg kunne godt tænke at forsøge mig med
>> røgede vildtpølser. Nogen der har en opskrift?
>
> Pensl med røg.essens altså syntetiske tjærestoffer
>
> Vildt lever længere end slagtedyr i stalde, så vildt opmagasinerer i
> musklerne mere ildesmagende bras, som må overdøves med , pyrolyserede
> træ-stoffer, krydderurter og hvad ved jeg.
>
> Jeg tror chili er lisssågodt
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste