/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
"Fjer" og "kir" - og flintsmag
Fra :
Bo Warming
Dato :
26-05-05 07:29
EN ALDI FJER
Tør hvidvin med lidt solbærlikør hedder "kir" og samme iskolde franske
cocktail med FERSKEN-likør hedder en "fjer".
Franskmænd med stil nyder en af disse til morgenmaden i st f juice.
Men begge likører er svære at finde, hvis ingen gammeldags vinhandel i dit
nabolag. (Hvor kender du fx dyre supermarkeder, der har ?)
Men igår havde min Aldi fået en ny "Fersken aperitif" til godt en tyver for
70 cl og den er næsten på højde med "Creme de Peche" til at blande i kold
hvidvin - eller vodka
Irma lancerede engang solbærvin som erstatning for creme de cassis - men det
har få butikker. Ribena er lousy surogat.Kirsebær vin eller likør dur heller
ikke til cocktail med hvidvin - hvor franskmænd vælger den lokale tørre, og
jeg er landet på VERDICCHIO, der skiftevis fås i Fakta og i Netto - p.t.
Netto.
Chablis og andet med "flintsmag" er ideelt - hvor fås det? Vin til over 40
kr er resourcespild, når man plører sukret frugt i
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.