/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rucola og holdarhed
Fra : rasmus.carlsen


Dato : 23-05-05 11:52

Hejsa,

Hvordan får I jeres rucola til at holde mere end 4 timer? Så snart pakken er
åbnet så går der kun et øjeblik så er salaten slatten og dum.

ras



 
 
Jens Bruun (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 23-05-05 12:12

"rasmus.carlsen" <rasmus(punktum)carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en
meddelelse news:fBike.43$4b3.42@news.get2net.dk

> Hvordan får I jeres rucola til at holde mere end 4 timer? Så snart
> pakken er åbnet så går der kun et øjeblik så er salaten slatten og
> dum.

Smid den i en skål koldt vand inden servering - så skal du bare se...

Bortset fra det, så holder rucola ikke lang tid.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 04/14/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



rasmus.carlsen (23-05-2005)
Kommentar
Fra : rasmus.carlsen


Dato : 23-05-05 12:59


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4291ba7a$0$67262$157c6196@dreader2.cybercity.dk...

> Smid den i en skål koldt vand inden servering - så skal du bare se...

- jo jo ... den er jeg med på. Men hvad med den salat, jeg ikke lige får
spist i dag? Skal jeg skylle den og smide den i en boks i køleren?

> Bortset fra det, så holder rucola ikke lang tid.
`
- nej det gør den sgu ikke.

ras



Jens Bruun (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 23-05-05 13:22

"rasmus.carlsen" <rasmus(punktum)carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en
meddelelse news:Wzjke.55$oQ4.36@news.get2net.dk

> - jo jo ... den er jeg med på. Men hvad med den salat, jeg ikke lige
> får spist i dag? Skal jeg skylle den og smide den i en boks i køleren?

Jeg ville ikke skylle den, men blot opbevare den tørt og køligt i en
ventileret pose. Rucolaen bliver under alle omstændigheder slatten, så du
kan kvikke den op dagen(e) efter med koldtvandstricket. Smider du den i
køleskab, dannes der kondens, og i løbet af kort tid rådner bladene.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 04/14/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



rasmus.carlsen (23-05-2005)
Kommentar
Fra : rasmus.carlsen


Dato : 23-05-05 13:27


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4291cae3$0$67260$157c6196@dreader2.cybercity.dk...

> Jeg ville ikke skylle den, men blot opbevare den tørt og køligt i en
> ventileret pose. Rucolaen bliver under alle omstændigheder slatten, så du
> kan kvikke den op dagen(e) efter med koldtvandstricket. Smider du den i
> køleskab, dannes der kondens, og i løbet af kort tid rådner bladene.

- det er sådan jeg gør. En løs plastpose omkring bakken og så står den der
på køkkenbordet. Efter et par timer er den død ...

ras



Mogens (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 23-05-05 13:29

rasmus.carlsen wrote:
> Hejsa,
>
> Hvordan får I jeres rucola til at holde mere end 4 timer? Så snart pakken er
> åbnet så går der kun et øjeblik så er salaten slatten og dum.
>
> ras
>
>
Ja, og det er egentlig taget kritisabelt at man ikke datostempler
produktet. Men det må have noget at gøre med at frugt og grønt efter
gældende lovgivning kan sælges uden dato for pakning.

Jeg synes også det er drønirriterende at købe ruccola som allerede er
småvissen i butikken uden mulighed for at rode helt ind bagved og plukke
den friskeste pakning ud. Men jeg er selvfølgelig heller ikke grønthandler.

Mogens

Hanne (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Hanne


Dato : 23-05-05 14:56

> Hvordan får I jeres rucola til at holde mere end 4 timer? Så snart pakken
er
> åbnet så går der kun et øjeblik så er salaten slatten og dum.
>
> ras

Helt enig i at rucola ikke er så nem at have med at gøre. Men derudover
fatter jeg ikke helt, at en salatslynge ikke er standardudstyr i køleskabet
(medmindre det er et lille køleskab). Al salat bliver skyllet når man har
købt det, i slyngen med det, overskydende vand hældes fra, og så i
køleskabet med bøtten. Evt. vand kan dryppe af og de fleste typer salat er
dejligt sprøde og mindst lige så vigtigt altid klar til brug.


mvh
Hanne



Nygaard \(4330\) (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Nygaard \(4330\)


Dato : 23-05-05 19:49

>så går der kun et øjeblik så er salaten slatten og dum.

Jaeh- jeg hader også dum salat.

/tue (der ikke kunne lade være

P.S. Prøv at dyrke det selv, hvis du har mulighed for dette. Det gror værre
end mælkebøtter.



Kim Schulz (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 23-05-05 20:22

[sniip]
> P.S. Prøv at dyrke det selv, hvis du har mulighed for dette. Det gror
> værre end mælkebøtter.

sådan er det jo typisk med ukrudt

--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature | http://www.fundanemt.com
schulz.dk | http://www.fundausers.org

Torben Bjørgheim Abi~ (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Torben Bjørgheim Abi~


Dato : 23-05-05 21:08

scripsit "rasmus.carlsen" i news:fBike.43$4b3.42@news.get2net.dk...

> Hvordan får I jeres rucola til at holde mere end 4 timer? Så snart pakken
er
> åbnet så går der kun et øjeblik så er salaten slatten og dum.
>

Det sagde hun også i går ;->

--
venlig hilsen
Torben Abildgaard



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste