Hej Steen,
Jeg har købt mange forskellige "slankeleverpostejer" og må sige
ingen smager særlig godt eller er faste (de smuldrer og bliver
ikke på brødet).
Jeg har selv med held bagt leverpostej, hvor jeg erstatter spæk
med mosede kartofter, den blev god, jeg kom også timian i.
Den bages ikke op, men bages i vandbad i ovnen.
En ting jeg dog synes er, hvis du virkelig er vild med
leverpostej, hvorfor så ikke spise en god en, 1 gang om ugen efter
den lange tur i skoven/stranden. Så vil du tabe dig alligevel.
Sådan gør jeg selv med chokoladekage
Venlig hilsen
Susanne
================================================
Få indivviduel slankerådgivning hos Slankemoster
http://www.slankemoster.dk
================================================
Steen Suder <sfs_news_spam@suder.dk> skrev:
>Jeg spiser en del leverpostej og
>godt klar over at det er ret fedt og
>generelt ikke særligt sundt, bl.a.
>pga. fedtindholdet.
>
>Kan der laves et godt alternativ
>som også smagsmæssigt kan følge med en
>leverpostej? Gerne noget man kan
>smøre eller skære.
>
>--
>Steen Suder
>Prøv at forestille dig, at du er en
>anden, og læs så din artikel igennem
>inden du sender den. Alle har
>interesse i, at du staver og formulerer
>dig, så godt du kan. På den måde
>forstås det lettere, hvad du skriver.